Το kallitheaonline απαντά στην Βάσω Μαργαρίτη - Όχι πως χρειαζόταν, αλλά σε δουλειά να βρισκόμαστε...

Η κ Φώφη Γεννηματά. Δίπλα της η επικεφαλής της επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ, κ. Βάσω Μαργαρίτη. Φωτο από την εκδήλωση της κ. Γεννηματά για τα 43 χρόνια του ΠΑΣΟΚ, 3 Σεπτεμβρίου 2017 Η κ Φώφη Γεννηματά. Δίπλα της η επικεφαλής της επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ, κ. Βάσω Μαργαρίτη. Φωτο από την εκδήλωση της κ. Γεννηματά για τα 43 χρόνια του ΠΑΣΟΚ, 3 Σεπτεμβρίου 2017
03 Οκτ
2017

Σας έχουμε ξαναπεί, κ. Μαργαρίτη, να προσέχετε τους "συμβούλους" σας! Μετέρχονται μεθόδων που σας εκθέτουν.

Σήμερα ξαφνικά έπειτα από 3 χρόνια ανακαλύψατε ότι είστε από εμάς στόχος μάλιστα πρόσφατης τριπλής επιθέσεως, επειδή όπως στενοί σας συνεργάτες σας ισχυρίζονται και προφανώς κι εσείς υιοθετείτε, αυτό εξυπηρετεί την δημοτική παράταξη του δημάρχου Καλλιθέας.

Ελπίζουμε να μην χρεώσετε στο kallitheaonline και την διάσπαση από την οποία υποφέρει και η δική σας παράταξη τελευταία. Συχνά-πυκνά τον τελευταίο καιρό, δημοτικοί σας σύμβουλοι συναντιούνται σε εξοχικά με αρχηγούς άλλων δημοτικών παρατάξεων και φωτογραφίζονται για το facebook αδιαφορώντας αν σας ενοχλεί η παρέα τους. 

Επί του θέματος τώρα...
Προς το απόγευμα της Δευτέρας, δημοσιεύσαμε ένα ρεπορταζ που αφορά παράταξη σας (δείτε εδώ). Ενώ επικοινωνήσατε με το kallitheaonline και ήσασταν πολύ ευγενική όπως πάντα και ζητήσατε να συμπεριληφθεί δήλωση σας, το αίτημα σας έγινε αμέσως αποδεκτό, η δήλωση σας συμπεριλήφθηκε, παρόλα αυτά όμως λίγο μετά τη 12 τη νύχτα κυκλοφόρησε "διάψευση" σας σε ιστοσελίδα που ελέγχουν απόλυτα στελέχη της παράταξης σας.

Στην τηλεφωνική μας επικοινωνία, σας ρωτήσαμε επίμονα αν γνωρίζετε τον ακριβή αριθμό των τηλεφωνημάτων που έγιναν από το γραφείο σας. Στην αρχή μας είπατε 5 στην συνέχεια 7, και καταλήξατε στον αριθμό 15. Και προσθέσαμε στο επίμαχο ρεπορτάζ μας μετά την επικοινωνία μας, το εξής:
"Η γραμματέας (Σ.Σ.:της κ. Μαργαρίτη) προσδιόρισε ελάχιστο αριθμό τηλεφωνημάτων, αλλά όπως είπε στην κ. Μαργαρίτη δεν άκουσε αν τα τηλεφωνήματα αφορούσαν κινητοποίηση σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ".

Επίμονα πάλι σας ρωτήσαμε αν η γραμματέας σας άκουσε που τηλεφωνούσε ο δημοτικός σας σύμβουλος και απαντήσατε ότι δεν την ρωτήσατε.

Όταν επιμείναμε ακόμα περισσότερο να μας πείτε στα σίγουρα αν η γραμματέας σας άκουσε τι είδους τηλεφωνήματα έκανε ο δημοτικός σας σύμβουλος, είπατε ότι και να έγιναν τα τηλεφωνήματα αυτά από τον δημοτικό σας σύμβουλο δεν συνιστούν κινητοποίηση επτά στον αριθμό τηλεφωνήματα. Και συγκεκριμένα είπατε ότι και να τα έκανε "δεν έχει δύναμη αυτός (ο δημοτικός σας σύμβουλος) να κάνει κινητοποίηση"...

Είπατε ακόμα ότι κάθε ημέρα οι δημοτικοί σας σύμβουλοι τηλεφωνούν από το γραφείο της παράταξης σας, αλλά δεν μπορείτε να βεβαιώσετε αν τηλεφωνούν σε δημότες ή υπηρεσίες ή αν κάνουν προεκλογικό αγώνα για την Φώφη Γεννηματά. Μάλιστα, δηλώσατε ότι τους έχετε απαγορεύσει να τηλεφωνούν για κομματική κινητοποίηση από το γραφείο της παράταξης. Και αυτό το προσθέσαμε στην δήλωση που κάνατε. (Προφανώς, απαγόρευση να φωτογραφίζονται οι δημοτικοί σας σύμβουλοι με τον νυν δήμαρχο ή τον πρώην δήμαρχο ή τον Λασκαρίδη, δεν έχετε εκδόσει ακόμα)...

Τώρα, ενώ είχε προηγηθεί τηλεφωνική μας επικοινωνία, αργά το βράδυ της Δευτέρας δώσατε στην ιστοσελίδα που ελέγχει η παράταξη σας μια δήλωση σαν "διάψευση" στην οποία το μόνο παραπάνω που λέτε ότι έγιναν "επτά μόνο κλήσεις για θέματα δημοτών, που δεν αφορούν τον κ. Μειμαράκη, και προφανώς όχι κομματική κινητοποίηση".

Αποφασίστε τελικά, κ. Μαργαρίτη!
Τα έκανε ή δεν τα έκανε τα τηλεφωνήματα ο δημοτικός σας σύμβουλος σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ για να υποστηρίξουν την κ. Γεννηματά; Τα έκανε, τα μέτρησε η γραμματέας σας, αλλά δεν άκουσε αν ο δημοτικός σας σύμβουλος έκανε κινητοποίηση υπέρ του ΠΑΣΟΚ; Τα έκανε αλλά τι σημασία έχουν αυτά μιας και ο δημοτικός σας σύμβουλος "δεν έχει τόση δύναμη να κάνει κινητοποίηση" όπως είπατε;

Στην τηλεφωνική μας επικοινωνία είπατε επίσης ότι θα ζητήσετε από τον δήμο Καλλιθέας αναλυτική κατάσταση τηλεφωνικών κλήσεων. Να το κάνετε, κ. Μαργαρίτη! Και να ζητήσετε αναλυτικές καταστάσεις για όλα τα τηλέφωνα που είναι χρεωμένα σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις και να τα δώσετε στην δημοσιότητα.

margarith-gia-kallitheaonline-mikro

Αντιλαμβάνεσθε φυσικά ότι το δημοσίευμα της "διάψευσης" σας που φέρει τον τίτλο: "Βάσω Μαργαρίτη: Ψευδές και συκοφαντικό το δημοσίευμα του kallitheaonline" βαραίνει εσάς προσωπικά. Εφόσον ο τίτλος είναι χρεωμένος ως δήλωση σας, συνεπώς κατά εσάς θα στραφούμε για συκοφαντική δυσφήμηση, και όχι εναντίον της ιστοσελίδας. Παρόλο που ελέγχεται αποκλειστικά από στελέχη της παράταξης σας. Ήδη η ιστοσελίδα αυτή, κ. Μαργαρίτη, διακρίνεται για σειρά ψευδών ειδήσεων που μεταδίδει. 

Επίσης, κ. Μαργαρίτη, όταν ένα πολιτικό πρόσωπο προβαίνει σε διάψευση οφείλει να την κοινοποιεί γραπτώς! Όταν θα σας κοινοποιηθεί η μήνυση μας για συκοφαντική δυσφήμηση, ελπίζουμε να μην αποδώσετε σε άλλους την ευθύνη του κειμένου που δώσατε στην δημοσιότητα, δηλαδή ευθύνη της συκοφαντικής δυσφημήσεως σε βάρος του kallitheaonline που επιχείρησε σήμερα η φιλική σε εσάς ιστοσελίδα και η οποία -επαναλαμβάνουμε- ελέγχεται απόλυτα από στελέχη της παράταξης σας.

Αυτά για την ώρα, κ. Μαργαρίτη! Και σας επαναλαμβάνουμε: Να προσέχετε τους "συμβούλους" σας.

Και τέλος, αν είστε σήμερα κ. Μαργαρίτη, αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του δήμου Καλλιθέας το οφείλετε στο kallitheaonline. Θα θυμάστε ότι στις δημοτικές εκλογές του 2014 ήσασταν κομμένη από όλα τα τοπικά μέσα με άνωθεν πολιτική εντολή. Δήλωση σας δεν έπαιζε ούτε με σφαίρες. Μόνο το kallitheaonline έσπασε το εμπάργκο σε βάρος σας! Αλλιώς σήμερα θα ήσασταν σε ποσοστά πιό κάτω και από την παράταξη Ψαλιδόπουλου.


Για το kallitheaonline.gr
Μάνος Μεϊμαράκης

 

Τελευταίες ειδήσεις