Ανοιχτή επιστολή του Δημάρχου Καλλιθέας Κώστα Ασκούνη

"Ή συνεχίζουμε και ολοκληρώνουμε το σχέδιο για την πόλη μας, την Καλλιθέα μας ή ανακόπτουμε την πορεία του Δήμου μας προς το μέλλον" αναφέρει μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Καλλιθέας στην ανοιχτή επιστολή προς τους δημότες. "Ή συνεχίζουμε και ολοκληρώνουμε το σχέδιο για την πόλη μας, την Καλλιθέα μας ή ανακόπτουμε την πορεία του Δήμου μας προς το μέλλον" αναφέρει μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Καλλιθέας στην ανοιχτή επιστολή προς τους δημότες.
10 Νοε
2010

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ του Δημάρχου Καλλιθέας Κώστα Ασκούνη

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που δείξατε προς το πρόσωπό μου και τον συνδυασμό «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ».

Αυτό το υψηλό ποσοστό (47,27%) το αντιλαμβάνομαι όχι μόνο ως έκφραση αποδοχής στο έργο μας, που υλοποιούμε αυτά τα χρόνια, αλλά πολύ περισσότερο ως ευθύνη για τη συνέχιση και ολοκλήρωση του σχεδίου που ΜΑΖΙ ξεκινήσαμε.

Με γρηγορότερους ρυθμούς, με αποτελεσματικότερο τρόπο και διαφάνεια. Όπως πάντα, κοντά στον πολίτη για την καλλίτερη εξυπηρέτηση των αναγκών του.

Σας καλώ,
σε μαζική συμμετοχή στις επαναληπτικές εκλογές, στις 14 Νοεμβρίου, για να απαντήσουμε στο ερώτημα ή συνεχίζουμε και ολοκληρώνουμε το σχέδιο για την πόλη μας, την Καλλιθέα μας ή ανακόπτουμε την πορεία του Δήμου προς το μέλλον με τις γενικόλογες, αόριστες και ερασιτεχνικές αναφορές ενός ανύπαρκτου σχεδίου του κ. Κάρναβου.

Σας ζητώ να κρίνετε, να συγκρίνετε και να επιλέξετε τον Δήμαρχο της πόλης μας και τους συνεργάτες του, που θα αναλάβουν να οδηγήσουν την Καλλιθέα στο μέλλον.

Έχω εμπιστοσύνη στην κρίση σας.
Σας ευχαριστώ πολύ".

Τελευταίες ειδήσεις