Αποκάλυψη-βόμβα από Ευσταθίου: Οι όμιλοι εισπράττουν πολλά περισσότερα από τη μαρίνα από όσα εμφανίζουν

Αποκάλυψη-βόμβα από Ευσταθίου: Οι όμιλοι εισπράττουν πολλά περισσότερα από τη μαρίνα από όσα εμφανίζουν
04 Μαϊ
2017

Δεν είναι η πρώτη φορά που από επίσημα χείλη του δήμου Καλλιθέας αποκαλύπτεται ότι οι όμιλοι που δραστηριοποιούνται στη μαρίνα εισπράττουν τέλη ελλιμενισμού. Όμως στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καλλιθέας ωμά και χωρίς υπονοούμενα ο Πρόεδρος του φορέα διαχείρισης της μαρίνας Καλλιθέας αποκάλυψε είναι οι όμιλοι δεν δήλωναν και δεν δηλώνουν στους προϋπολογισούς και απολογισμούς τους τα πραγματικά έσοδα τους από τον ελλιμενισμό εκατοντάδων σκαφών.

Ρεπορτάζ: Μάνος Μεϊμαράκης

Η αναφορά αυτή του κ. Ευσταθίου αυτόματα αποκτά πολύ ιδιαίτερο βάρος δοθέντος ότι ήδη ο ίδιος έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος Προέδου ναυταθλητικού ομίλου κατηγορώντας τον μεταξύ άλλων ότι αντιποιείται τον δήμο Καλλιθέας προκειμένου να εισπράττει τέλη ελλιμενισμού από τη μαρίνα Καλλιθέας, κυρίως όμως λόγω του ότι η υπόθεση της μαρίνας ύστερα από εισαγγελική έρευνα οδηγείται στο στάδιο άσκησης ποινικών διώξεων.

Ειδικότερα, ο κ. Ευσταθίου αφού επανέλαβε την πάγια θέση της νέας διοίκησης του δήμου οι σκαφάτοι να πληρώνουν τα έξοδα λειτουργίας για τη μαρίνα και όχι οι δημότες της Καλλιθέας, στην συνέχεια είπε ότι η διοίκηση του δήμου προτιμά να φέρει αληθινά έσοδα από τη μαρίνα και αυτά να παρουσιάσει παρά να παρουσιάσει "ψεύτικους" και "τρελούς" προϋπολογισμούς για τα λιμενιάτικα όπως οι όμιλοι.
Μάλιστα, ανέφερε ότι έχει στοιχεία τα οποία είναι στην διάθεση του οποιουδήποτε.

 

esoda-omilou-2016
Έγγραφο το οποίο αποκάλυψε προ ημερών το kallitheaonline. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του φορέα διαχείρισης της μαρίνας Καλλιθέας, Κώστα Ευσταθίου, τα έσοδα των ομίλων από τον ελλιμενισμό (τα οποία παρουσιάζουν ως "συνδρομές μελών") δεν είναι καν αυτά τα οποία εμφανίζουν οι όμιλοι, αλλά στην πραγματικότητα πολλά περισσότερα...

Αξίζει να σημειωθεί ότι προ ημερών σε ακόμα μια δικαστική αντιπαράθεση μεταξύ εκπροσώπων των ναυταθλητικών ομίλων και του δήμου Καλλιθέας, ο δήμος Καλλιθέας δικαιώθηκε ακόμα μια φορά. 

Παρακολουθήστε το βίντεο

 

Τελευταίες ειδήσεις