Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Καλλιθέας

Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Καλλιθέας
27 Νοε
2016

Ανακοίνωση με αφορμή την δήλωση του επικεφαλή της δημοτικής παράταξης ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, κ. Λάζαρου Λασκαρίδη εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Καλλιθέας.

Η ανακοίνωση του ΕΣΚ έχε ως εξής:

"Ο Εμπορικός Σύλλογος Καλλιθέας έχει ως μέλη τους ελεύθερους επαγγελματίες και εμπόρους της Καλλιθέας που διέπονται από κουλτούρα αξιών και δεν έχουν κομματική ταυτότητα. Κατά συνέπεια ο Σύλλογος μας σε καμιά περίπτωση δεν ταυτίζεται με πολιτικά κόμματα και δημοτικές παρατάξεις.

Σε μια εποχή που ο εμπορικός κόσμος πλήττεται και η υπάρχουσα αγορά συμπιέζεται, αποφασίσαμε να διοργανώσουμε θεματικές ομιλίες στις οποίες θα συμμετέχουν εκπρόσωποι όλων των κομμάτων, προκειμένου να εκφράσουμε τις αγωνίες μας, να ακούσουμε τις απόψεις τους και να συζητήσουμε τις προτάσεις τους.

Στο πρόγραμμα του Ε.Σ.Κ. συμπεριλμαβάνονται ομιλίες και ανοικτός διάλογος με εκπροσώπους όλων των πολιτικών παρατάξεων και φορέων, για θέματα που αφορούν την πορεία της οικονομίας και τις επιπτώσεις στον κλάδο των εμπόρων.

Για όσους προέτρεξαν να μας αποδώσουν κομματική ταυτότητα θα απαντήσουμε με το απόφθευγμα "Μη προτρεχέτω η γλώττα της διαννοίας" (Χίλων ο Λακεδαιμόνιος)".

Τελευταίες ειδήσεις