“Τον κακό σου τον καιρό” - Στην Καλλιθέα πιάσαμε πάτο - “Γαλλικά” & απειλές στο δημοτικό συμβούλιο

“Τον κακό σου τον καιρό” - Στην Καλλιθέα πιάσαμε πάτο - “Γαλλικά”  & απειλές στο δημοτικό συμβούλιο
16 Μαρ
2017

"Έκτακτο δελτίο καιρού" εξέδωσε στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καλλιθέα η διοίκηση του δήμου. Μετά την μήνυση κατά των εργαζομένων του δήμου Καλλιθέας και την μύνυση κατά δημοτικών συμβούλων της Αντιπολίτευσης, σειρά είχε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Δημοτική Κίνηση Πολιτών Καλλιθέας, Βαγγέλης Παπαδάκης.

Ρεπορτάζ: Μάνος Μεϊμαράκης 

Η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη από την αρχή κιόλας της συνεδρίασης από το μπαράζ ερωτήσεων δημοτικών συμβούλων της Αντιπολίτευσης σχετικά με τους χειρισμούς της διοίκησης του δήμου σε υποθέσεις αναθέσεων προμηθειών και διαγωνισμών. 

Το φραστικό επεισόδιο οδήγησε σε ένταση, η ένταση σε αποχώρηση όλων των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης από την συνεδρίαση, και η συνέχεια δόθηκε έξω μεταξύ του Γιώργου Αντωνακάκη και ακόμη ενός στελέχους της διοίκησης...
 


"Τον κακό σου τον καιρό"...

Όλα άρχισαν όταν ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Δημοτική Κίνηση Πολιτών Καλλιθέας Βαγγέλης Παπαδάκης σε τοποθέτηση του περιέγραψε την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα ο δήμος Καλλιθέας με γλαφυρό και μάλλον μυθολογικό τρόπο, χωρίς να αναφερθεί προσωπικά σε κάποιον από τους παρόντες.

Από μια αναφορά του κ. Παπαδάκη, ενοχλήθηκε ο άτυπος Αντιδήμαρχος, στέλεχος των ΑΝΕΛ, Χριστόφορος Σοφιανίδης.

"Τον κακό σου τον καιρό" ήταν η φράση που ακούσθηκε εκτός μικροφώνου από τον κ. Σοφιανίδη όσο μιλούσε ο κ. Παπαδάκης. Όταν ο κ. Σοφιανίδης πήρε το λόγο επανέλαβε την φράση και στη συνέχεια καταφέρθηκε με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς αλλά και απειλές σε βάρος του κ. Παπαδάκη.
Επτά φορές του ζήτησε ο Γαϊτάνης να ανακαλέσει

Οι παρατάξεις της Αντιπολίτευσης ζήτησαν από τον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, Τάσο Γαϊτάνη, να επαναφέρει στην τάξη τον κ. Σοφιανίδη.

"Κύριε Σοφιανίδη, ακούσθηκαν κάποιοι χαρακτηρισμοί οι οποίοι ήταν οξείς, ίσως φτάσανε στα όρια της απρέπειας. Θα ήθελα να τους ανακαλέσετε..."

Τουλάχιστον επτά φορές ζήτησε ο Πρόεδρος του Σώματος, από τον κ. Σοφιανίδη να ανακαλέσει, ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε.

Σε απάντηση της στάσης του κ. Σοφιανίδη, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΠΡΩΤΑ Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ, Βάσω Μαργαρίτη απευθυνόμενη στις παρατάξεις της Αντιπολίτευσης ζήτησε αν ο κ. Σοφιανίδης δεν ανακαλέσει να αποχωρήσουν από την συνεδρίαση. Ο κ. Σοφιανίδης αγνόησε και αυτό το αίτημα και σύσσωμη η Αντιπολίτευση ως ένδειξη διαμαρτυρίας αποχώρησε από την συνεδρίαση. Στελέχη της διοίκησης Κάρναβου επιχείρησαν να μεταπείσουν τον κ. Σοφιανίδη, όμως άκαρπες απέβησαν και οι δικές τους προσπάθειες.

ep-pavlidis-antonakakis

Η συνέχεια δόθηκε έξω από την αίθουσα δημοτικού συμβουλίου, όπου λίγο έλειψε να σημειωθεί νέο επεισόδιο μεταξύ στελέχους της διοίκησης και του δημοτικού συμβούλου, Γιώργου Αντωνακάκη...

Παρακολουθήστε το βίντεο


Παρακολουθήστε την δήλωση του Βαγγέλη Παπαδάκη

Παρακολουθήστε την δήλωση του Γιώργου Δεδούση

Παρακολουθήστε την δήλωση της Βάσως Μαργαρίτη

Παρακολουθήστε την δήλωση του Λάζαρου Λασκαρίδη
Παρακολουθήστε το επεισόδιο με τον Γιώργο Αντωνακάκη

 

Τελευταίες ειδήσεις