Διάφορα "καλούδια" που έχει πιάσει η Αστυνομία στην Καλλιθέα (μέρος 1ο)

evrhmata-05

Οι φωτογραφίες είναι από το αρχείο του kallitheaonline, δεν έχουν δημοσιευθεί ποτέ μέχρι σήμερα, και αφορούν τα ευρήματα των ανδρών της Αστυνομίας σε επιχειρήσεις διαφόρων υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. στην Καλλιθέα, την τελευταία διετία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φωτογραφίες αυτές είναι και από μεγάλες υποθέσεις που έχουν πιαστεί στην Καλλιθέα. Σε αρκετές από αυτές τις επιχειρήσεις συμμετείχαν και άνδρες της Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Καλλιθέας. Για διαφόρους λόγους όμως την δόξα σχεδόν πάντα παίρνουν οι κεντρικές υπηρεσίες.

Συνεπώς, είναι πολύ λογικό οι φωτογραφίες αυτές να μην υπάρχουν στο ΑΤ Καλλιθέας.

Ελπίζουμε το υλικό αυτό να μη γίνει φτηνή αναπαραγωγή από διάφορα πολιτικά πρόσωπα της περιοχής για μικροπολιτικούς και ψηφοθηρικούς λόγους – όπως έγινε προεκλογικά με άλλο υλικό που είχαμε δημοσιεύσει.

Τέλος, από κάποιους που μπορεί να ενοχληθούν από την δημοσιοποίηση τους, αν αμφισβητηθεί - όχι φυσικά η γνησιότητα - αλλά το αν πράγματι αυτές οι φωτογραφίες αφορούν την Καλλιθέα, το kallitheaonline διατηρεί στο αρχείο για όποιον επιθυμεί και τις σχετικές ανακοινώσεις της Αστυνομίας.

Σε μερικές φωτογραφίες ίσως να φανεί απίστευτο ότι αφορούν την Καλλιθέα. Πράγματι όμως στην Καλλιθέα έχουν εξιχνιασθεί πολύ σοβαρές υποθέσεις που απασχόλησαν το πανελλήνιο.

Υπενθυμίζεται ότι τρομοκρατική οργάνωση Σέχτα Επαναστατών διατηρούσε δύο διαμερίσματα – γιάφκες στην Καλλιθέα...

evrhmata-01 

evrhmata-02 

evrhmata-03 

evrhmata-04 

evrhmata-05

evrhmata-06 

evrhmata-07 

evrhmata-09 

evrhmata-010 

evrhmata-011 

evrhmata-012 

evrhmata-013 

evrhmata-014 

evrhmata-015 

evrhmata-016 

evrhmata-024

Τελευταίες ειδήσεις