Αποχώρηση Μαργωμένου από την πολιτική σκηνή της πόλης - Γιατί φεύγει ο Mister Big...

Αποχώρηση Μαργωμένου από την πολιτική σκηνή της πόλης - Γιατί φεύγει ο Mister Big...
22 Σεπ
2014

Ευχαρίστησε όλους με τους οποίους συνεργάσθηκε 16 ολόκληρα χρόνια στον μεγαλύτερο Οργανισμό του δήμου, ακόμα και εκείνους με τους οποίους συγκρούσθηκε σφόδρα και αποχωρεί. Ο άνθρωπος που ανέδειξε τον αθλητισμό στον δήμο της Καλλιθέας και δημιούργησε θεσμούς αθλητικούς τους οποίους απολαμβάνουν σήμερα χιλιάδες νέα παιδιά της πόλης, αποτελεί πλέον παρελθόν για την πολιτική ζωή της περιοχής. Φυσικά, όπως αναφέρει με δήλωση του, θα συνεχίσει να παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Καλλιθέα. Η αποχώρηση Μαργωμένου από την δημόσια ζωή της Καλλιθέας, εκτός ότι είναι ακόμα βαρύ πλήγμα για την ήδη αποδεκατισμένη παράταξη Ψαλιδόπουλου, γεννά ένα μεγάλο ερωτηματικό...
Γιατί ένας άνθρωπος που διαδραμάτισε μείζονα ρόλο σε σειρά εξελίξεων για την Καλλιθέα και που γνωρίζει σε μεγάλο βάθος - ίσως όσο κανένας άλλος - τον δήμο Καλλιθέας, επιλέγει να αποχωρήσει από την πολιτική σκηνή της πόλης;... 

Σήμερα το πρωί, αμέσως μετά από την παράδοση στον νέο πρόεδρο του Δ.Σ. του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης "ΓΙάννης Γάλλος", Κωνσταντίνο Ευσταθίου και αφού πρώτα χαιρέτησε τους συνεργάτες και τις συνεργάτιδες του έκανε την παρακάτω δήλωση:

"Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της 16ετούς θητείας μου τόσο στον Αθλητικό Οργανισμό όσο και στον Οργανισμό Παιδικής Αγωγής και Άθλησης "Γιάννης Γάλλος" θα ήθελα με ειλικρινή αισθήματα εκτίμησης να ευχαριστήσω τον επί δεκαέξι χρόνια δήμαρχο Καλλιθέας Κώστα Ασκούνη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αναθέτοντας μου σημαντικά καθήκοντα σε ιδιαίτερα ευαίσθητους τομείς καθώς και για την στήριξη που μου παρείχε όλα αυτά τα χρόνια. Θέλω να πιστεύω πως παρά τις ατέλειες και τα όποια λάθη και αν έγιναν δούλεψα με γνώμονα το καλλίτερο δυνατόν για τους τομείς ευθύνης μου και το συμφέρον του Δήμου μας κάτι που οι συνδημότες μας αναγνώρισαν και κάθε φορά με τιμούσαν με την ψήφο τους.

Μέσα από τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε από τις αντιθέσεις και τις αντιπαραθέσεις μπορώ να πω πως καταφέραμε ως διοίκηση να αναβαθμίσουμε συνολικά τις δομές μας και οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο σύνολο των συνεργάτιδων μου και των συνεργατών μου για την υπομονή και την επιμονή που έδειξαν στις προσπάθειες μας αυτές μέσα από εργασιακές συνθήκες δύσκολες και οικονομικά τραγικές.

Οφείλω ακόμη να ευχαριστήσω το σύνολο των συναδέλφων δημοτικών συμβούλων που συμμετείχαν όλα αυτά τα χρόνια στις εργασίες του Δημοτικού μας Συμβουλίου και που με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού προς το έργο που επιτελούσαμε άσκησαν εποικοδομητική κριτική που μόνο θετικά αποτελέσματα είχε.

Θα ήθελα ακόμη να ευχαριστήσω το σύνολο των μελών των Δ.Σ. στα οποία υπήρξα πρόεδρος για την συνεργασία τους και την συνεισφορά τους στο δύσκολο έργο μας, ξεχωρίζοντας την ιδιαίτερη παρουσία του συναδέλφου Γιώργου Αντωνακάκη όπου μέσα από την διαφορετικότητα των απόψεων και των προτάσεων με βοήθησε αρκετά ώστε να μπορέσω να αξιολογήσω καλλίτερα συνθήκες και καταστάσεις παίρνοντας παράλληλα και δύσκολες αποφάσεις.

Ακόμη οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο σύνολο των συναδέλφων εκδοτών τοπικών εφημερίδων και δημοσιογράφων καθώς και όλους όσους με οποιοδήποτε τρόπο μετέχουν στα social media και μας βοήθησαν είτε με την κριτική τους είτε με την προβολή του έργου μας να πετύχουμε τους στόχους μας.

Στο κατώφλι της παράδοσης του έργου μας στην νέα διοίκηση, εύχομαι στο συνάδελφο και πρόεδρο του Δ.Σ. του Οργανισμού Κωνσταντίνο Ευσταθίου και τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου με ειλικρινή αισθήματα σεβασμού να είναι υγιής και με υπομονή εργατικότητα και συνεργασία να έχουν επιτυχία στο δύσκολο έργο τους και ο ίδιος να γνωρίσει ανάλογες όμορφες στιγμές σαν και αυτές που βίωσα και εγώ αφήνοντας πίσω του κάθε πίκρα και άσχημες καταστάσεις από αγνώμονες συμπεριφορές που μπορεί και να τον απογοητεύσουν.

Τέλος και αναφορικά στις δικές μου προθέσεις θέλω να δηλώσω πως διάλεξα τον δρόμο της ιδιώτευσης και της αποχώρησης από το πολιτικό σκηνικό της πόλης μας χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα ενδιαφέρομαι και δεν θα παρακολουθώ τις εξελίξεις στην πόλη της καρδιάς μου..."

Με Εκτίμηση

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Χ. ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΣ

 

Τελευταίες ειδήσεις