Απίστευτο: πάγωσε το Taxis λόγω παραίτησης… Θεοχάρη

Απίστευτο: πάγωσε το Taxis λόγω παραίτησης… Θεοχάρη
08 Ιουν
2014

Αργά το κατάλαβαν. Αφού δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ με την παραίτηση Θεοχάρη, συνειδητοποίησαν ότι οι πολίτες εξακολουθούν να λαμβάνουν επίσημα έγγραφα με την... υπογραφή του.

Με επίσημη ανακοίνωση μας γνωστοποίησαν ότι το Taxis σταματάει να εκδίδει κάθε βεβαίωση –ακόμη και πιστοποιητικά φορολογικής ενημερότητας ή ακόμη και τα εκκαθαριστικά των φορολογικών δηλώσεων που υποβάλλονται κατά δεκάδες χιλιάδες ημερησίως. Μέχρι πότε; Τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη καθώς θα πρέπει να βρεθεί νομοθετική φόρμουλα προκειμένου να οριστεί ένας αναπληρωτής γενικός γραμματέας εσόδων. Το πιθανότερο είναι ότι θα κατατεθεί πράξη νομοθετικού περιεχομένου. Και αυτό διότι η θέση του γενικού γραμματέα είναι κενή, ο ισχύον νόμος προβλέπει ότι μόνο γενικός γραμματέας μπορεί να ορίσει τον αναπληρωτή του και γενικός γραμματέας δεν υπάρχει. Η Βουλή είναι κλειστή για να αλλάξει ο νόμος με τροπολογία οπότε τι μένει; Μια ακόμη πράξη νομοθετικού περιεχομένου.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του fpress.gr, η αναστολή κάθε έκδοσης πιστοποιητικού οφείλεται στο γεγονός ότι... συνεχίστε την ανάγνωση του ρεποστάζ εδώ

Πηγή: fpress.gr

Τελευταίες ειδήσεις