Το ζεϊμπέκικο του Τάκη Σκανδαλάκη σε μια βραδιά αφιερωμένη στις Τζιτζιφιές

skandalakis-tzitzifies-0001

Εχθές το βράδυ στις Τζιτζιφιές αναβίωσαν μαγικές στιγμές μιας άλλης εποχής, μιας εποχής που οι Τζιτζιφιές ζούσαν στιγμές δόξας, τότε που οι Τζιτζιφιές έλαμπαν και μοίραζαν απλόχερα μοναδικές στιγμές που έγραφαν ανεξίτηλα στην μνήμη όλων. 

Ο Καθηγητής Ιατρικής, υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας, Τάκης Σκανδαλάκης επέλεξε αυτό το σημείο στον χάρτη της πόλης για να κλείσει τον κύκλο των εμφανίσεων του πριν τις δημοτικές εκλογές.

Σε μια βραδιά αφιερωμένη στις Τζιτζιφιές και στον Καλλιθεάτη ρεμπέτη Γιάννη Παπαϊωάννου, εκατοντάδες Καλλιθεάτες είχαν την ευκαιρία να ακούσουν άλλη μια φορά πως ο Τάκης Σκανδαλάκης ως δήμαρχος Καλλιθέας σκοπεύει να ξαναδώσει με παρεμβάσεις σε κεντρικό αλλά και σε τοπικό επίπεδο στις Τζιτζιφιές την αίγλη που έχουν χάσει, αλλά και να διασκεδάσουν όλοι μαζί σαν μια μεγάλη παρέα. 

skandalakis-tzitzifies-008

"Τάκης Σκανδαλάκης, ο Καθηγητής, ο φίλος, ο δικός μας άνθρωπος, ένας απλός άνθρωπος!" συνηθίζουν να λένε στενοί του συνεργάτες και φίλοι. Εχθές το βράδυ το απέδειξε μπροστά σε κάμερες, φωτογραφικές μηχανές και εκατοντάδες μάτια. 

Δεινός χορευτής του ζεϊμπέκικου, όπως θα δείτε στην συνέχεια, γι' αυτό άλλωστε και καταχειροκροτήθηκε.


Τελευταίες ειδήσεις