Σαλπάρουν σε θάλασσα ανοιχτή εκατοντάδες μαθητές της πόλης

Σαλπάρουν σε θάλασσα ανοιχτή εκατοντάδες μαθητές της πόλης
07 Μαρ
2014

Εκατοντάδες μαθητές Δημοτικών σχολείων και Γυμνασίων της Καλλιθέας με όπλα το νου και την ψυχή τους, το ταλέντο και την έκφραση τους, τα μουσικά και θεατρικά τους σύνολα αναμένεται και φέτος να κάνουν  αισθητή την παρουσία τους στην πόλη των μεγάλων. Να μας ταξιδέψουν με τις μουσικές τους, τις αφηγήσεις τους και την δική τους σκηνοθεσία σε έναν υπέροχο κόσμο, τον δικό τους ψυχικό κόσμο, σε όσα αισθάνονται, και βιώνουν. Να χαρίσουν άφθονες στιγμές διασκέδασης, γέλιου αλλά και περισυλλογής και προβληματισμών, όπως μόνο τα παιδιά ξέρουν. Και ειδκά φέτος, καλούν όλους μικρούς-μεγάλους να μην χάσουν ούτε μια τους παράσταση! Το πρόγραμμα του Μαθητικού Φεστιβάλ άρχισε σήμερα και ολοκληρώνεται την Κυριακή 23 Μαρτίου, η είσοδος φυσικά είναι δωρεάν. 

Ρε
πορτάζ: Μάνος Μεϊμαράκης

ma8-fest-best-off-001 (7)

Το 6ο Μαθητικό Φεστιβάλ με τίτλο: «Νους και ψυχή, βάρκες σε θάλασσα ανοικτή», σκοπεύει να αναδείξει το μεγάλο εύρος της καλλιτεχνικής δημιουργίας, η οποία αναπτύσσεται στα σχολεία της πόλης μας. Ενώ, φέρνει στο επίκεντρο της κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής της τα ταλέντα, αλλά κυρίως την ευαισθησία και την ικανότητα των παιδιών να πρωταγωνιστούν στην υπεράσπιση και τη διαρκή ανανέωση των ανθρωπιστικών αξιών του πολιτισμού μας.

ma8-fest-best-off-001 (9)

Ο θεσμός των Μαθητικών Φεστιβάλ της Καλλιθέας από το 2009, έδωσε και δίνει χώρο και ευκαιρίες στους μαθητές της πόλης να εκφράσουν την δημιουργικότητα τους. Αφανείς ήρωες σε όλη αυτή την προσπάθεια γονείς και παιδαγωγοί, οι οποίοι ίσως ακόμα δεν το συνειδητοποιούν, αλλά γράφουν στις ψυχές των παιδιών αλησμόνητες στιγμές χαράς, αξίες και ιδανικά που δεν θα ξεχαστούν ποτέ
 . Και για έκτη συνεχόμενη χρονιά, φαίνονται να το ευχαριστιούνται όλοι!


ma8-fest-best-off-001 (5)

ma8-fest-best-off-001 (2)

ma8-fest-best-off-001 (3)

ma8-fest-best-off-001 (10)

ma8-fest-best-off-001

ma8-fest-best-off-001 (11)

afissa 6o festival
Τελευταίες ειδήσεις