Βγαίνει σήμερα από το νοσοκομείο ο δήμαρχος Καλλιθέας

askounis-on

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014, 12:57
Πολύ νωρίτερα απ' ότι όλοι περίμεναν, βγαίνει απο το νοσοκομείο ο δήμαρχος Καλλιθέας.
Ο Κώστας Ασκούνης είναι αρκετά ευδιάθετος και από στιγμή σε στιγμή θα βρίσκεται στο σπίτι του στην Καλλιθέα. Εντός των ημερών αναμένεται να επιστρέψει και στα καθήκοντα του. 

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


surg

Πρώτη ενημέρωση:Τρίτη, 28 Ιανουάριος 2014 00:51

Ο δήμαρχος Καλλιθέας υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στην οποία όλα πήγαν καλά, σύμφωνα και με τους ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος. Στο νοσοκομείο θα παραμείνει μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας και αξίζει να σημειωθεί δεν χρειάσθηκε τελικά να εισαχθεί στην εντατική για παρακολούθηση μετά την επέμβαση.

Rep: Μάνος Μεϊμαράκης

Το kallitheaonline μίλησε με τον κ. Ασκούνη, ελάχιστες ώρες πριν μπεί στο χειρουργείο. Όπως μας είπε, όλα έγιναν πολύ γρήγορα, καθώς δεν είχε κανένα απολύτως σημάδι ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την υγεία του. Την περασμένη εβδομάδα, ένα βράδυ ένιωσε οξείς πόνους στην κοιλιακή χώρα, επισκέφθηκε τους ιατρούς οι οποίοι του υπέδειξαν σειρά διαγνωστικών εξετάσεων. Και αφού έγιναν οι απαραίτητοι έλεγχοι, αποφασίσθηκε η εισαγωγή στο νοσοκομείο.

Τώρα, αισθάνεται πολύ καλύτερα, είναι ανακουφισμένος που η ξαφνική αυτή περιπέτεια του έχει αρχίσει να έχει αίσιο τέλος, και όπως όλα δείχνουν δεν έχει σκοπό να ακολουθήσει τις υποδείξεις των ιατρών να μείνει μακριά από τον φόρτο εργασίας για να ξεκουρασθεί, και θα επιστρέψει στα καθήκοντα του σε λιγότερο από δέκα ημέρες.

Πολλά και συγκινητικά τα μηνύματα συμπαράστασης από τους δημότες του, συναδέλφους, πολιτικούς του φίλους και αντιπάλους, κυρίως απο την Πέμπτη που και ο ίδιος ανακοίνωσε επίσημα ότι για λόγους υγείας θα χρειασθεί να λείψει από τα καθήκοντα του.
Δεν έλειψαν όμως και τα παρατράγουδα...

askounis-vlemma


Η περιπέτεια υγείας του δημάρχου Καλλιθέας και Προέδρου της ΚΕΔΕ, Κώστα Ασκούνη συμπίπτει με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου του Μαϊου και αυτό ως γεγονός έδωσε άφθονη τροφή σε διάφορα πολιτικά κοράκια της περιοχής.

Έτσι, χάριν της ψηφοθηρίας πχ., ακούστηκε αλλά και γράφτηκε ότι η περιπέτεια υγείας του δημάρχου Καλλιθέας είναι ένα πολιτικό τέχνασμα προκειμένου να αποχωρήσει ησύχως από την πολιτική σκηνή της πόλης. Σενάριο το οποίο τροφοδότησαν κι επένδυσαν όλες αυτές τις ημέρες και κάποιοι στενοί συνεργάτες του...


 

Τελευταίες ειδήσεις