Έσκασε η βόμβα: Ο δημοτικός σύμβουλος Γ.Δεδούσης στο ψηφοδέλτιο του Λάζαρου Λασκαρίδη

Έσκασε η βόμβα: Ο δημοτικός σύμβουλος Γ.Δεδούσης στο ψηφοδέλτιο του Λάζαρου Λασκαρίδη
07 Μαρ
2019

Τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του υποψηφίου δημάρχου της δημοτικής παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα» Λάζαρου Λασκαρίδη, ανακοίνωσε ο δημοτικός σύμβουλος της «Δημοτικής Κίνησης Πολιτών Καλλιθέας» Γιώργος Δεδούσης.


Η σχετική δήλωσή του έχει ως εξής:
”Πέντε χρόνια παρατήρησης λόγου και έργων του Λάζαρου Λασκαρίδη και της αυτοδιοικητικής του ομάδας στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας, είναι ικανά για να διαμορφώσω την άποψη περί της αγάπης, αγωνίας και συνεχούς προσπάθειας που κατέβαλαν για να λυθούν προβλήματα της πόλης μας.


Είναι μία ικανή ομάδα που μου κάνει την τιμή να συνεργασθώ μαζί της για τις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019.


Οι αρχές της Δημοκρατίας Αξιοπρέπειας Δικαιοσύνης είναι οι κρίκοι που μας δένουν και γεννούν την ελπίδα για νέες σχέσεις μεταξύ πολιτών και Δημοτικής αρχής
Ζητούμε την εμπιστοσύνη σας».

Μετά τη δήλωση του Γιώργου Δεδούση, ο Λάζαρος Λασκαρίδης υπογράμμισε:
«Με τον Γιώργο Δεδούση, μάς ένωσε η συναντίληψη και το πάθος για την Καλλιθέα και τους ανθρώπους της.


Συναντηθήκαμε στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου κι έκτοτε «τρέξαμε» μαζί τα μεγάλα και μικρά ζητήματα της πόλης. Με όρους διαφάνειας, ισονομίας των πολιτών και κατάθεσης προτάσεων που αποσκοπούν στην αναβάθμιση της ζωής των Καλλιθεατών.


Αγωνιζόμαστε για μια συμμετοχική κοινωνία των πολιτών, με την κοινωνική πολιτική, την αισθητική αντίληψη, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας.


Για μένα προσωπικά, ως υποψήφιο δήμαρχο και επικεφαλής της παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα» αλλά και για όλους τους συνεργάτες μου, αποτελεί εξαιρετική τιμή και μας γεμίζει χαρά, η συμπόρευση μαζί μας και η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιό μας.
Προχωράμε, ενωμένοι, δυνατοί, σ’ έναν όμορφο, τίμιο και νικηφόρο αγώνα!».

Τελευταίες ειδήσεις