Όλες οι σελίδες καταστημάτων της πόλης στο FACEBOOK - Συνεχής ενημέρωση

facebook-pages-kallithea

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη 29 Νομεβρίου 2012, 17:43
Δημιουργήσαμε αυτή την δημοσίευση για να βρίσκετε εύκολα και γρήγορα στο facebook προϊόντα και καταστήματα της Καλλιθέας με ένα κλίκ. Γνωρίζουμε ότι είναι αδύνατον να γνωρίζετε τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις όλων των τοπικών επιχειρήσεων. Τις συγκεντρώνουμε λοιπόν εμείς εδώ για εσάς. Αν βρείτε κάποιες από τις οποίες θέλετε να ενημερώνεστε στην αρχική σας σελίδα στο fb για την δραστηριότητα τους (προσφορές, εκπτώσεις, ανακοινώσεις, νέα, διαγωνιμοί, κληρώσεις, κ.α.) καν'τε τους LIKE. 

Γράφει ο Μάνος Μεϊμαράκης facebook-icon

Πρέπει να σημειώσουμε ότι αν κάποια επιχείρηση ή κατάστημα έχει σελίδα στο fb αλλά δεν βλέπει σχετική καταχώριση εδώ, ο λόγος είναι ότι δεν έχουμε εντοπίσει ακόμα την σελίδα αυτή. Σε τέτοια περίπτωση στείλτε μας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση την ηλ. διεύθυνση σας στο facebook πατώντας εδώ . Ήδη, επεξεργαζόμαστε δεδομένα για περισσότερες από 200 σελίδες επιχειρήσεων και καταστημάτων της Καλλιθέας. 

Επιπλέον, οφείλουμε να πούμε ότι όλο αυτό το κάνουμε, διότι θέλουμε πραγματικά να βοηθήσουμε την επικοινωνία των τοπικών επιχειρήσεων της πόλης με το καταναλωτικό κοινό, υπογραμμίζοντας ότι η Καλλιθέα έχει ακόμα πολύ καλή αγορά! 

H παρούσα σελίδα ενημερώνεται καθημερινά & να είστε βέβαιοι ότι στην λίστα που ακολουθεί θα βρείτε υπηρεσίες, προϊόντα και καταστήματα που δεν γνωρίζατε ότι υπάρχουν στην Καλλιθέα. 

Αρχίζουμε λοιπόν :D

23
22
21
20
19
18
17
16
15
14
13
12
 11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Δεν υπάρχει η σελίδα σας στη λίστα μας ακόμα; Ενημερώστε μας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις