Απογοήτευση και θλίψη για την Καλλιθέα που... ρημάζει - Εικόνες ντροπής στο δημαρχείο Καλλιθέας

Απογοήτευση και θλίψη για την Καλλιθέα που... ρημάζει - Εικόνες ντροπής στο δημαρχείο Καλλιθέας
18 Σεπ
2023

Την απαράδεκτη και αποκρουστική αυτή εικόνα μαρασμού και εγκατάλειψης αντικρίζουν οι πολίτες βγαίνοντας από το ασανσέρ όταν επισκέπτονται τον 4ο όροφο του δημαρχιακού μεγάρου Καλλιθέας στον οποίο όροφο μάλιστα, στεγάζονται οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου...

Αν μη τι άλλο, θα περίμενε κανείς στον συγκεκριμένο όροφο να μην υπάρχει ψεγάδι.

Εικόνες που σε καμία περίπτωση δεν συνάδουν με μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη, κυρίως δε με την εικόνα που καλλιεργεί για την Καλλιθέα στις ομιλίες του και στα προεκλογικά του έντυπα, ο νυν δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος.

Εικόνες ντροπής για την Καλλιθέα που αμέσως-αμέσως φέρνουν στο νου το δυστύχημα του αντιδημάρχου Λάζαρου Λασκαρίδη, όταν σάπιο κάγκελο στον ακάλυπτο χώρο της δημοτικής βιβλιοθήκης Καλλιθέας τον έριξε στο κενό.

ΕΞΕΛΙΞΗ - BOMBA: Ο ανήλικος υιός του Λάζαρου Λασκαρίδη ζητά εξηγήσεις - Κινείται δικαστικά κατά του δήμου Καλλιθέας - ΒΙΝΤΕΟ

Ενώ, και το μελάνι στην πρόσφατη ανακοίνωση της Ένωσης Γονέων ακόμα δεν έχει στεγνώσει. Οι γονείς της πόλης ζητούν εδώ και μήνες συνάντηση με θέμα τους αντισεισμικούς ελέγχους στα σχολεία της πόλης. Ουδείς τους δέχεται, αν και έχουν προειδοποιήσει σε όλους τους τόνους.

Ανακοίνωση - ΣΟΚ από την Ένωση Γονέων: Ζητούν ελέγχους καταλληλότητας σε όλα τα σχολεία της Καλλιθέας - Σοβάς 1,5 μ. ξεκόλλησε από ύψος 8 μέτρων στο 3ο Δημοτικό Σχολείο

Και ιδού σήμερα, ποιά είναι η εικόνα στο δημαρχείο της πόλης...

Για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες τι προκάλεσε την διάβρωση των τοιχωμάτων. Εικάζεται ότι οι τοίχοι έχουν διαβρωθεί προφανώς από την συγκέντρωση όμβριων υδάτων στην ταράτσα του κτιρίου τα οποία πέρασαν στους τοίχους ή από άλλη αιτία. Μένει να διευκρινισθεί.

Τις σοκαριστικές εικόνες έφερε στην δημοσιότητα την Τρίτη το μεσημέρι (18/9), ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας με τον συνδυασμό «Ενωμένοι Μπροστά», Μιχάλης Νικολαράκος σε ανάρτηση στην προσωπική του ιστοσελίδα nikolarakos.gr.

Ο κ. Νικολαράκος σχολιάζοντας στην ιστοσελίδα του τις εικόνες αναφέρει: «Απογοήτευση προκαλεί η εικόνα του Δημαρχείου, λίγες μόνο ημέρες πριν τις εκλογές. Αναρωτιέται κανείς πόσο αξιόπιστες μπορούν να θεωρηθούν οι υποσχέσεις του απερχόμενου δημάρχου όταν έχει αφήσει στη μοίρα του ακόμη και το ίδιο το Δημαρχείο. Όπως λέει κι ο λαός μας: «Πώς περιμένεις να σε σεβαστεί κάποιος που δεν σέβεται τον ίδιο του τον εαυτό;»...»

dhmarxeio 4os 01


dhmarxeio 4os 01b

dhmarxeio 4os 02

dhmarxeio 4os 02b

nikolarakos 001

Ο Μιχάλης Νικολαράκος ο οποίος αποκάλυψε τις εικόνες στο δημαρχείο Καλλιθέας

Τελευταίες ειδήσεις