Βακαλόπουλος: Οι κάτοικοι στις Τζιτζιφιές ζουν με τον φόβο να πλημμυρίσουν

Βακαλόπουλος: Οι κάτοικοι στις Τζιτζιφιές ζουν με τον φόβο να πλημμυρίσουν
17 Σεπ
2023

Στη γειτονιά των Τζιτζιφιων και συγκεκριμένα στο καφενείο «Η γειτονιά» βρέθηκαν σήμερα, Κυριακή (17/9) υποψήφιοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης», όπου έγινε γόνιμη συζήτηση με κατοίκους της περιοχής.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας, Γιάννης Βακαλόπουλος ανέδειξε τα σοβαρά ζητήματα που υπάρχουν στην περιοχή και τις διαχρονικές ευθύνες τόσο της δημοτικής αρχής Καρναβου, αλλά και της προηγούμενης δημοτικής αρχής Ασκουνη. Κάλεσε τους κατοίκους να κάνουν κριτήριο την πείρα τους και να ενισχύσουν τη Λαϊκή Συσπείρωση τη μόνη δύναμη διεκδίκησης των σύγχρονων αναγκών μας στον Δήμο.

Αντίστοιχα, παρέμβαση έγινε από την Ελευθερία Πελέκη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο στην Περιφερειακή Ενότητα Νότιου Τομέα, η οποία κάλεσε να εκφραστεί πλατιά η αλληλεγγύη στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, αλλά και να οργανωθεί ο αγώνας για να παρθούν τώρα όλα τα απαραίτητα μέτρα αντιπλημμυρικής προστασίας, καθώς η Αττική παραμένει αθωρακιστη, ενώ και οι κάτοικοι των Τζιτζιφιων ζουν με τον φόβο να πλημμυρίσουν σε μια έντονη βροχόπτωση, όπως έχει συμβεί, πολλές φορές στο παρελθόν.

Αυτός ο αγώνας, που δεν μπορεί να περιμένει άλλο, θα δοθεί από καλύτερες θέσεις με περισσότερους εκλεγμένους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια Αττικής και στον Δήμο Καλλιθέας.

Παράλληλα, έγινε κάλεσμα για συμμετοχή στην πανεργατική απεργία την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, ενάντια στο αντεργατικο έκτρωμα που νομιμοποιεί την 13ωρη εργασία και εντείνει την ευελιξία και την εκμετάλλευση των εργαζομένων.

Παρευρέθηκε, επίσης, η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Νότιου Τομέα, Δέσποινα Ρουμανεα.

vakalopoulos face2
Ο υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας, Γιάννης Βακαλόπουλος

vakalopoulos tzitzifies 4


vakalopoulos tzitzifies 2

 

Τελευταίες ειδήσεις