Παραίτηση

Παραίτηση
26 Ιουλ
2023

Ποιός αντιδήμαρχος παραιτήθηκε με έντονο τρόπο την περασμένη Τετάρτη;

Οι φωνές τους ακούγονταν μέχρι την Θησέως, μεταφέρουν ωτακουστές. Ο δήμαρχος καταλόγισε στον αντιδήμαρχο αποτυχία στο πόστο που του εμπιστεύθηκε και του ανακοίνωσε ότι θα τον ελέγχει ο γενικός γραμματέας του δήμου.

Γιατί;... Μια χαρά παιδί είναι ο γάμαγάμα του δήμου Καλλιθέας, μορφωμένος και καθαρός τεχνοκράτης. Αυτή είναι η δουλειά του γενικού γραμματέα σε έναν δήμο, να μαζεύει τα αμάζευτα!

Ο αντιδήμαρχος αντέδρασε έντονα αλλά δεν είναι σαφές, δεν παραδέχεται ότι έχει αποτύχει ή δεν δέχθηκε να τον ελέγχει ο γενικός γραμματέας του δήμου Καλλιθέας;

Ωτακουστές μεταφέρουν ότι έσπασε και μια καρέκλα, έγινε χοντρός καυγάς δηλαδή, με τον αντιδήμαρχο να αποχωρεί από την συνάντηση και να ανακοινώνει την παραίτηση του.

Η αλήθεια είναι ότι ο Κάρναβος έχει δίκιο, ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος τα έχει κάνει θάλασσα.

Φέρεται μάλιστα να του είπε με τρόπο πολύ επιτακτικό: “εγώ αποφασίζω, εσύ εκτελείς!”. Κι εκεί ο αντιδήμαρχος εξερράγη, διότι δεν δέχεται διαταγές από πολίτες!

Αφού οι πόρτες κοιταζόντουσαν με γουρλωμένα μάτια, μάλιστα η πόρτα στο γραφείο δημάρχου έλεγε στην πόρτα της τουαλέτας: “Αχ μωρή, θα ζητήσω να μου αλλάξουν μπετούγιες, το άκουσες αυτό;”

Ναι, σου λέω, έγινε χαμούλης!

Κρατήθηκε μυστικό όσο γινόταν – μια δυό ώρες - αλλά κυκλοφόρησε, μάλιστα το κυκλοφόρησε ο ίδιος ο παραιτηθείς στην απέναντι πλευρά.

Ωστόσο, την Δευτέρα ο αντιδήμαρχος επέστρεψε στα καθήκοντα του καθώς, ωτακουστές μεταφέρουν ότι, η παραίτηση του δεν έγινε... δεκτή. Επέστρεψε στα καθήκοντα του και όχι μόνο, άρχισε και τις πολύ δημόσιες εμφανίσεις.

Αναμενόμενο ήταν να μην γίνει αποδεκτή η παραίτηση, δεν θα άφηνε ο Κάρναβος μια ανάσα από τις εκλογές να αρχίσουν να φαίνονται οι ρωγμές στο συνδυασμό του.

Ήδη, πολύ σοβαρός υποψήφιος, μεγάλος ψηφοκουβαλητής του συνδυασμού του τον οποίο ο Κάρναβος έστιψε σαν λεμονόκουπα στις εκλογές του 2019, και μετά τις εκλογές τον πέταξε σαν την τρίχα από ζυμάρι, έτριψε στα μούτρα του δημάρχου Καλλιθέας ένα μεγαλοπρεπέστατο όχι στην πρόταση να είναι εκ νέου υποψήφιος το 2023.

Ενώ δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι στις ανακοινώσεις υποψηφίων που αναμένονται, θα δούμε ονόματα και άλλων πολύ δυνατών υποψηφίων τους οποίους είδαμε το 2019 με τον συνδυασμό Κάρναβου.

Από την άλλη, αν η παραίτηση γινόταν δεκτή, θα έπρεπε να βρεθεί ένας άλλος, πιθανότατα ημίτρελος νυν αντιδήμαρχος ή δημοτικός σύμβουλος – προς το παρόν ουδείς τέτοιος υπάρχει - να αντικαταστήσει τον αντιδήμαρχο και ποιός θα αναλάβει να μαζέψει το μπάχαλο, πριν τις εκλογές, να φάει στη μάπα όλη τη λέζα και να κινδυνεύσει να μην εκλεγεί.

Τελευταίες ειδήσεις