Η μαρτυρία 28χρονης στην Καλλιθέα "καίει" τον 22χρονο από τη Νέα Σμύρνη - "Ήρθε πίσω μου και εκσπερμάτωσε στην πλάτη μου"

Η μαρτυρία 28χρονης στην Καλλιθέα "καίει" τον 22χρονο από τη Νέα Σμύρνη - "Ήρθε πίσω μου και εκσπερμάτωσε στην πλάτη μου"
08 Μαϊ
2021

Μια νέα μαρτυρία με την οποία φέρεται να πλησίασε μια 28χρονη στην Καλλιθέα και να εκσπερμάτωσε στην πλάτη της “καίει” τον 22χρονο από τη Νέα Σμύρνη.

Ωστόσο, η μαρτυρία αυτή δεν μπορεί να γίνει δεκτή από το δικαστήριο.

Ο 22χρονος θα δικασθεί την Δευτέρα 10 Μαϊου 2021, ενώ κρατείται ήδη. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η σύλληψη του ήταν αποτέλεσμα άμεσων και αποτελεσματικών ενεργειών, καθώς η παρουσία του – μετά τις δημόσιες καταγγελίες σε βάρος του - άρχισε να προκαλεί φόβο κυρίως σε νεαρά κορίτσια.

Τώρα, σύμφωνα με την νέα αυτή μαρτυρία, ο 22χρονος σε μια περίπτωση πλησίασε αρκετά κοντά μια κοπέλα στην Καλλιθέα και εκσπερμάτωσε στην πλάτη της.

Ειδικότερα, σύμφωνα με αναφορά της στην Αστυνομία, η 28χρονη, Α.Κ., στις 25 Μαρτίου 2020 βρισκόταν σε στάση λεωφορείου επί της οδού Θησέως όταν αντιλήφθηκε σε πολύ μικρή απόσταση πίσω της έναν άνδρα να έχει βγάλει το μόριο του και να αυνανίζεται.

28xronh blurΗ 28χρονη Α.Κ.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα η ίδια αναφέρει και τα οποία γνωστοποίησε στην Αστυνομία μέσω email την Πέμπτη 6 Μαϊου 2021 (μερικές ώρες μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο από τη Νέα Σμύρνη), ο άνδρας εκσπερμάτωσε στην πλάτη της και αμέσως μετά διέφυγε από το σημείο.

Η ίδια δεν υπέβαλλε αμέσως έγκληση τότε, καθώς όπως ανέφερε, υπέστη σοκ.

Όπως ισχυρίζεται στην αναφορά της, στο βίντεο από την Νέα Σμύρνη, αναγνώρισε τον 22χρονο ως τον άνδρα ο οποίος στεκόταν πίσω της εκείνη την ημέρα.

Η 28χρονη έστειλε την αναφορά στην ΕΛ.ΑΣ μέσω email καθώς βρίσκεται στην Κύπρο για επαγγελματικούς λόγους.

Χάθηκε η προσθεσμία

Πιό συγκεκριμένα σε ότι αφορά την αναφορά της 28χρονης, με τα όσα είναι ήδη γνωστά, η μαρτυρία της δεν μπορεί να αξιοποιηθεί στο δικαστήριο αν πρώτα δεν μετατραπεί η αναφορά της σε ένορκη κατάθεση και εάν δεν υποβληθεί έγκληση από την πλευρά της.

Ωστόσο, ακόμα και αν υποβάλει έγκληση έχει χάσει ήδη την τρίμηνη προθεσμία να το πράξει από την ημέρα που κατά την ίδια ο 22χρονος προέβη στην πράξη που του αποδίδει. Δηλαδή, θα έπρεπε να έχει υποβάλει την έγκληση της μέχρι το αργότερο την 25η Ιουνίου 2020.

Επιπλέον, την Δευτέρα κατά την δίκη του 22χρονου, ενδέχεται σοβαρά η υπεράσπιση του 22χρονου να αμφισβητήσει το βίντεο από την Νέα Σμύρνη ως παράνομο. 

Τέλος, η οικογένεια του 22χρονου έχει εκφράσει δημόσια την ανησυχία της για την ασφάλεια του νεαρού, έπειτα από τις εκατοντάδες απειλές σε βάρος του στην προσωπική του σελίδα στο facebook. 

Μάνος Μεϊμαράκης

Τελευταίες ειδήσεις