Το 'στρωσε και στην Καλλιθέα - Όλος ο δήμος στο πόδι - Έκτακτα μέτρα για τους αστέγους

Το 'στρωσε και στην Καλλιθέα - Όλος ο δήμος στο πόδι - Έκτακτα μέτρα για τους αστέγους
16 Φεβ
2021

Σε διαρκή επαγρύπνηση βρίσκονται όλη την διάρκεια της νύχτας οι υπηρεσίες του δήμου αλλά και η Τροχαία Καλλιθέας.

Ο Διοικητής της Τροχαίας Καλλιθέας, Αστυνόμος Α', κ. Αρβάλης, ερωτηθείς πριν από μερικά λεπτά για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Καλλιθέας ανέφερε ότι η κίνηση στους δρόμους της πόλης αλλά κυρίως στους μεγάλους οδικούς άξονες Θησέως, Συγγρου, Ποσειδώνος είναι όχι μόνο “σχεδόν αδύνατη αλλά και επικίνδυνη χωρίς αλυσίδες” και συνιστά στους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις.

Εν όψει της κακοκαιρίας το Α' ΚΑΠΗ είναι ανοιχτό για να φιλοξενήσει τους άστεγους της πόλης. Ο δήμος Καλλιθέας έχει φροντίσει να υπάρχει προσωπικό, φύλαξη αλλά και τρόφιμα ενώ υπάρχει και διαθέσιμο αυτοκίνητο.

Ήδη, έχουν μεταφερθεί τρεις άστεγοι σε χώρους φιλοξενίας.

mhdeia 02

Ο δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος με τους εργαζομένους της Πολιτικής Προστασίας του δήμου

Τα συνεργεία του δήμου είναι σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση προβλημάτων τα οποία ενδεχομένως θα προκύψουν λόγω της κακοκαιρίας.

Στην διάρκεια της νύχτας ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Κώστας Ευσταθίου και ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας, Νίκος Σκανδαλάκης προσέφεραν ζεστά ροφήματα και σταφίδες στους εργαζομένους του δήμου οι οποίοι βρίσκονται άγρυπνοι σε επιφυλακή.

Ενώ, τα μηχανήματα έργου ήδη ρίχνουν αλάτι και καθαρίζουν τους δρόμους.

mhdeia 04

mhdeia 03

Ο Διοικητής της Τροχαίας Καλλιθέας, Αστυνόμος Α΄, κ. Αρβάλης, ερωτηθείς πριν από μερικά λεπτά για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Καλλιθέας ανέφερε ότι η κίνηση στους δρόμους της πόλης αλλά κυρίως στους μεγάλους οδικούς άξονες Θησέως, Συγγρου, Ποσειδώνος είναι όχι μόνο “σχεδόν αδύνατη αλλά και επικίνδυνη χωρίς αλυσίδες” και συνιστά στους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις.

Τελευταίες ειδήσεις