Πάνος Παναγιωτόπουλος: Η ΝΔ ζητάει καθαρή εντολή για αυτοδύναμη κυβέρνηση

[IMAGES:kallitheaonline.gr] [IMAGES:kallitheaonline.gr]
14 Ιουν
2019

«Οι δεσμοί, που συνδέουν την Ορθοδοξία με τον Ελληνισμό είναι άρρηκτοι και ακατάλυτοι», υπογράμμισε ο πρώην Υπουργός της ΝΔ, βουλευτής Β’ Αθήνας και υποψήφιος στον Νότιο Τομέα Πάνος Παναγιωτόπουλος μιλώντας σε μεγάλη εκδήλωση πολιτικών του φίλων στο Δημαρχείο Καλλιθέας.

«Γιαυτό λέμε όχι στον Εθνικό και Θρησκευτικό αποχρωματισμό της Παιδείας που προωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο ομιλητής, αναφέροντας ότι και οι τρείς βαθμίδες της Ελληνικής Εκπαίδευσης πρέπει να αναδιαρθρωθούν από την κυβέρνηση της ΝΔ, για να ανακτήσει το Ελληνικό Σχολείο την μεγάλη αίγλη που είχε στο παρελθόν. Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, μιλώντας σε μια κατάμεστη αίθουσα και μπροστά σε ένα κοινό, που τον διέκοπτε συνεχώς με χειροκροτήματα, έκανε διεξοδική αναφορά και στα θέματα της οικονομίας, υπογραμμίζοντας ότι «μόνο με το πρόγραμμα της ΝΔ η οικονομία μπορεί να ξεκολλήσει από το τέλμα, στο οποίο βρίσκεται σήμερα».

panagiotopoulos kallithea 1

«Η Χώρα σήμερα σέρνεται και δεν μπορεί να ανακτήσει, έτσι, τον Εθνικό πλούτο που έχασε στα χρόνια των μνημονίων», είπε ο πρώην Υπουργός της ΝΔ.

Για να καταλήξει, τονίζοντας ότι: «Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου η ΝΔ ζητάει μια καθαρή εντολή για αυτοδύναμη κυβέρνηση... Αλλά οι πολίτες, προσερχόμενοι στις κάλπες, πρέπει να επιλέξουν και πρόσωπα, για να τους εκπροσωπήσουν επαξίως και να βγούν μπροστά στα δύσκολα που έρχονται!»

panagiotopoulos kallithea 2

«Εγώ είμαι αυτοδημιούργητος επιστήμονας και ελεύθερος επαγγελματίας και όχι κατ’ επάγγελμα πολιτικός! Δίνω πολιτικές και ιδεολογικές μάχες για την ΝΔ και δεν έχω λείψει από τις τάξεις της ούτε για μία ημέρα! Ζητώ την ψήφο και την υποστήριξή σας για να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο το κοινωνικό και πατριωτικό πρόσημο της ΝΔ!» κατέληξε ο ομιλητής.

Να σημειωθεί ότι η εκδήλωση της Καλλιθέας έγινε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, που κατακλύστηκε από φίλους της ΝΔ οι οποίοι έμειναν μέχρι αργά για να ανταλλάξουν απόψεις και να κάνουν πολιτικό διάλογο με τον βουλευτή της ΝΔ Πάνο Παναγιωτόπουλο ο οποίος, όπως είναι γνωστό, θα είναι υποψήφιος στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών.

panagiotopoulos kallithea 3

Τελευταίες ειδήσεις