Κάρναβος: "Οι τραμπούκοι δεν έχουν καταλάβει ότι οι εποχές άλλαξαν"

[IMAGE:kallitheaonline.gr] [IMAGE:kallitheaonline.gr]
16 Μαϊ
2019

Απερίφραστα καταδικάζει η Καλλιθέα τον τραμπουκισμό προ ημερών εργαζόμενης στους παιδικούς σταθμούς του δήμου Καλλιθέας.

Με μια σκληρή δήλωση του πριν από λίγο ο δήμαρχος, Δημήτρης Κάρναβος, καταδικάζει το περιστατικό, σημειώνοντας ότι οι τραμπούκοι δεν έχουν αντιληφθεί ότι οι εποχές άλλαξαν. Ενώ, για τον υποψήφιο δήμαρχο πρωταγωνιστή του επεισοδίου σε βάρος της υπαλλήλου του δήμου, ο κ. Κάρναβος τονίζει ότι είναι συνήθης η καθεστωτική και αλαζονική συμπεριφορά του.

Η δήλωση του δημάρχου Καλλιθέας, έχει ως εξής:

“Τις προηγούμενες ημέρες, υποψήφιος δήμαρχος του Δήμου Καλλιθέας επιτέθηκε με αήθη τρόπο σε εργαζόμενο του Δήμου μας εκβιάζοντας τη ψήφο της στις δημοτικές εκλογές.

Πρόκειται για μια συνήθη, για τον εν λόγω υποψήφιο, προβολή καθεστωτικής και αλαζονικής αντίληψης, από τον «δήμαρχο των δημάρχων» όπως φέρεται να αποκάλεσε τον εαυτό του.

Προφανώς, δεν έχει αντιληφθεί ότι οι εποχές έχουν αλλάξει, ευτυχώς για τους εργαζόμενους του δήμου μας και για τους δημότες μας και δυστυχώς για εκείνον”.

Στο επεισδόδιο ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες ήταν και ο Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Δημότη και Καθημερινότητας, Τζώρτζης Δελατόλας.

Δελατόλας: "Ήμουν αυτόπτης μάρτυρας. Nτροπή τους και μόνο ντροπή τους" - Σφοδρές αντιδράσεις για τους "τραμπούκους"

Δείτε εδώ το σχετικό το ρεπορτάζ
“Αν δε με ψηφίσεις, θα το πληρώσεις πολύ ακριβά” - Απίστευτες καταγγελίες για εκβιασμούς υποψηφίων σε πολίτες

Το περιστατικό καταδίκασε και η επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του δήμου Καλλιθέας, Βάσω Μαργαρίτη

Μαργαρίτη: “Οι τραμπούκοι έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο”

Τελευταίες ειδήσεις