"Χαστούκι" Ψαλιδόπουλου σε Ασκούνη: "Η Καλλιθέα είναι ασφαλής πόλη"

[IMAGES:kallitheaonline.gr] [IMAGES:kallitheaonline.gr]
15 Απρ
2019

Ομόθυμη είναι η καταδίκη πολιτών και πολιτικών προσώπων της Καλλιθέας στα τελευταία “νούμερα” του πρώην δημάρχου, Κώστα Ασκούνη να εμφανίζει την Καλλιθέα ως εγκληματογόνο περιοχή σε εκδήλωση του για την εγκληματικότητα και εμφανίσεις του στα κανάλια.

“Η Καλλιθέα είναι μια ασφαλής πόλη” τονίζει σε ανακοίνωση του ο υποψήφιος δήμαρχος, με την Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας, Θοδωρής Ψαλιδόπουλος.

Μάλιστα ο κ. Ψαλιδόπουλος απευθύνει ευχαριστίες στις τοπικές αστυνομικές αρχές για την δράση τους, επισημαίνοντας ότι “οι αστυνομικοί, εργαζόμενοι και οι ίδιοι σε δύσκολες περιστάσεις, επιτυγχάνουν στην άσκηση των καθηκόντων τους”.

Στην ανακοινωση της Προοδευτικής Ενότητας Καλλιθέας, ο κ. Ψαλιδόπουλος μεταξύ άλλων αναφέρει:

“Ο συνδυασμός και ο ίδιος προσωπικά θεωρούμε ότι η Καλλιθέα είναι μια ασφαλής πόλη. Επιθυμώ να απευθύνω προς τη διοίκηση και το προσωπικό των τοπικών αστυνομικών αρχών τις ευχαριστίες μας για τη δράση τους. Την κατανοούμε ως έκφραση της υποχρέωσης του Κράτους να υπερασπιστεί το δημοκρατικό δικαίωμα των πολιτών να ζουν σε συνθήκες νομιμότητας και ασφάλειας. Οι αστυνομικοί, εργαζόμενοι και οι ίδιοι σε δύσκολες περιστάσεις, επιτυγχάνουν στην άσκηση των καθηκόντων τους”.

“Κάθε αμφισβήτηση αυτής της πραγματικότητας, η οποία μπορεί να απορρέει από αντιπολιτευτικό ζήλο εναντίον της Κυβέρνησης ή της δημοτικής αρχής, δεν είναι υπεύθυνη πράξη. Διότι, το μήνυμα προς τον υπόκοσμο πρέπει να είναι ένα και κοινό: οι αιρετοί και οι αστυνομικές αρχές πρέπει να ευρίσκονται σταθερά σε κοινό μέτωπο εναντίον του εγκλήματος, το οποίο προσβάλλει την τιμή και τα συμφέροντα των πολιτών. Διαφωνώ με την αντίληψη, την οποία η εκδήλωση του κ. Κώστα Ασκούνη θέλησε να αφήσει”.

Τελευταίες ειδήσεις