Εκτός κινδύνου πατέρας και κόρη, που τους πυροβόλησε ληστής το πρωί

Εκτός κινδύνου πατέρας και κόρη, που τους πυροβόλησε ληστής το πρωί
25 Σεπ
2009

Εκτός κινδύνου νοσηλεύονται ο πατέρας και η ανήλικη κόρη του, οι οποίοι νωρίς το πρωί δέχθηκαν πυρά ληστών, στην Καλλιθέα. Ο πατέρας είναι τραυματισμένος στο χέρι και παραμένει για νοσηλεία στο νοσοκομείο «Ελπίς», ενώ η κόρη του, μαθήτρια δημοτικού, η οποία έχει τραύμα στην κοιλιακή χώρα, στο παίδων «Αγία Σοφία».

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 9 το πρωί, όταν δύο κακοποιοί λήστεψαν το υποκατάστημα της Eurobank που βρίσκεται στην οδό Αργυρουπόλεως 2, στην Καλλιθέα. Στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, κι ενώ η μηχανή τους είχε βλάβη, πυροβολούν στον αέρα για εκφοβισμό και τρέχουν προκειμένου να βρουν μέσο διαφυγής.

Στη συμβολή των οδών Σαπφούς και Καλυψούς, έξω από το 5ο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας, επιχειρούν να πάρουν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Ιωάννης Δ., ο οποίος εκείνη την ώρα άφηνε την 11χρονη κόρη του, Άννα, στο σχολείο.

Ο πατέρας αντιστέκεται και οι δράστες δεν διστάζουν να πυροβολήσουν προς το μέρος του, τραυματίζοντάς τον ελαφρά στο χέρι και την κόρη του στην κοιλιακή χώρα.

Οι κακοποιοί λίγο πιο κάτω ακινητοποιούν με την απειλή των όπλων τον Λυκούργο Αργυρίου, οδηγό ενός τζιπ Honda CR-V, χρώματος καφέ, ο οποίος είχε μαζί του και τα δύο παιδιά του. Τους κατεβάζουν και διαφεύγουν.

Πηγή: zougla.gr

Τελευταίες ειδήσεις