Πρώτος στην τελική ευθεία ο Κώστας Ασκούνης: «Πάμε για τη νίκη» - Απόψε στις 19:30 η κεντρική του ομιλία

Στιγμιότυπα από την πρώτη συγκέντρωση στην Πλατεία Δαβάκη (12/9) Στιγμιότυπα από την πρώτη συγκέντρωση στην Πλατεία Δαβάκη (12/9)
02 Οκτ
2023

Ανοίγει ο δρόμος προς την κάλπη με τον υποψήφιο δήμαρχο Καλλιθέας, Κώστα Ασκούνη να μπαίνει πρώτος στην τελική ευθεία με την κεντρική του ομιλία σήμερα το βράδυ.

Με σύνθημα «Πάμε για τη νίκη» ο Κώστας Ασκούνης και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ενωμένοι Μπροστά» θα μιλήσει σήμερα Δευτέρα (2/10) στις 19:30 στην Πλατεία Δαβάκη.

Ο Κώστας Ασκούνης θα αναφερθεί στην υποβάθμιση που έχει προκαλέσει στην Καλλιθέα στα 9 χρόνια παρουσίας της η νυν διοίκηση του δήμου Καλλιθέας και θα περιγράψει τις προγραμματικές δεσμεύσεις του για την επόμενη πενταετία.

«Δεσμευόμαστε ότι πρόκειται να δουλέψουμε σκληρά. Τώρα είναι η ώρα για την μεγάλη ανατροπή. Να ενώσουμε ξανά την πόλη» θα πει μεταξύ άλλων ο Κώστας Ασκούνης.

«Έχουμε την γνώση, την εμπειρία, την συνέπεια, την εντιμότητα και την αποτελεσματικότητα. Σας καλώ να ενώσουμε ξανά τις δυνάμεις μας για μια πόλη σύγχρονη και ανθρώπινη που θα είμαστε υπερήφανοι ξανά».

askounis7 2023 par yp 4

Τελευταίες ειδήσεις