Αγωνία για οικογένεια στην Καλλιθέα - Είδαν ζωντανά τα παιδιά τους στην Ραφήνα και δεν μπορούν να τα βρουν

Αγωνία για οικογένεια στην Καλλιθέα - Είδαν ζωντανά τα παιδιά τους στην Ραφήνα και δεν μπορούν να τα βρουν
25 Ιουλ
2018

Με κάθε τρόπο επιχειρούν δεκάδες άνθρωποι να βρουν τους οικείους τους μέσα στην ανείπωτη τραγωδία που έχει κοστίσει μέχρι τώρα τις ζωές 77 ανθρώπων από τη φωτιά στην Αττική.

Ανάμεσά τους είναι και μια οικογένεια από την Καλλιθέα. Ο Γιάννης Φιλιππόπουλος, πατέρας δύο δίδυμων κοριτσιών 9 ετών, είδε τα παιδιά του να βρίσκονται στην Ραφήνα και απευθύνθηκε στους τηλεοπτικούς σταθμούς ζητώντας να μεταδοθεί το μήνυμά του προς πάσα κατεύθυνση για την ανεύρεση τους.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε ο πατέρας των δύο κοριτσιών, τα παιδιά μαζί με τους παπούδες τους αναχώρησαν από την Καλλιθέα με κατεύθυνση προς την Νέα Μάκρη την Δευτέρα το απόγευμα. Περίπου στις 18:15 ώρα κατά την οποία μαινόταν ήδη η φωτιά στην περιοχή, η θεία των παιδιών ήταν το τελευταίο πρόσωπο που επικοινώνησε μαζί τους και από εκείνη την στιγμή τα ίχνη όλων χάνονται, και των παιδιών και των παππούδων.

Πριν από λίγη ώρα, και πιό συγκεκριμένα περίπου στις 2 τη νύχτα, ο πατέρας με την πολύτιμη βοήθεια των δημοσιογράφων των τηλεοπτικών σταθμών ALPHA και ΣΚΑΪ αναγνώρισε τα παιδιά του, ενώ ήταν ήδη σε εξέλιξη από το πρωί οι ζωντανές σύνδεσεις με τις πληγείσες περιοχές, καθώς οι σταθμοί προέβαλλαν βίντεο που είχαν συλλέξει από την διάσωση με σκάφη προς το λιμάνι της Ραφήνας όσων επέζησαν από την φονική πυρκαγιά.

Σε στιγμή κατά την οποία ο πατέρας έβλεπε τα πλάνα καρέ-καρέ, αναγνώρισε τις δύο δίδυμες κόρες του ηλικίας 9 ετών.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, ακόμα δεν έχει νέα από τους γονείς του, οι οποίοι επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο με τα παιδιά, ενώ δεν έχει βρεθεί ούτε το αυτοκίνητο.

Αμέσως, οι τηλεοπτικοί σταθμοί απήυθυναν έκκληση προς τις λιμενικές αρχές, τους διασώστες και προς οποιονδήποτε γνωρίζει τι απέγιναν τα δύο παιδιά μετά την διάσωση τους να επικοινωνήσει απευθείας με την οικογένεια στον αριθμό: 6948 843 741.

Χαρά από την μια για τους γονείς των δίδυμων κοριτσιών που τα είδαν ζωντανά, αλλά απερίγραπτη αγωνία από την άλλη μιας και δεν γνωρίζουν ακόμα που βρίσκονται, ενώ δεν υπάρχει ακόμα το παραμικρό στοιχείο για την τύχη των παπούδων τους...

filippopoylos-skai-03

filippopoylos-skai-04

 filippopoylos-alpha-003

Τελευταίες ειδήσεις