Όπλα και τρελές σφαίρες στην Καλλιθέα – Οι πολίτες αγοράζουν καραμπίνες

Όπλα και τρελές σφαίρες στην Καλλιθέα – Οι πολίτες αγοράζουν καραμπίνες
25 Απρ
2018

«Παγωμένη» παρακολουθεί την ανεξέλεγκτη δράση συμμοριών και ομάδων κακοποιών η πολιτική τάξη της πόλης. Τα συνεχή κρούσματα εγκληματικότητας στην Καλλιθέα αναγκάζουν πλέον τους πολίτες σαν λαμβάνουν μέτρα αυτοπροστασίας.

manos-this-c

Εχθές το βράδυ, λίγο έλειψε ένας τυπικός αστυνομικός έλεγχος να εξελιχθεί σε μακελειό. Σύμφωνα με όλες τις τελευταίες πληροφορίες, περίπου στις 12.30, άτομο εντοπίσθηκε ως ύποπτο στην οδό Ταγματάρχου Πλέσσα - άλλες πληροφορίες αναφέρουν εντοπισμό του στην συμβολή των οδών Επαμεινώνδα και Ευριπίδου.
Στην θέα των αστυνομικών ο δράστης - Αλβανός ή Γεωργιανός, δεν έχει ξεκαθαρισθεί ακόμα από την ΕΛ.ΑΣ - άρχισε να τρέχει, πέταξε πίσω του ένα από τα δύο όπλα που έφερε, ενώ με το άλλο πυροβόλησε μια φορά κατά των Αστυνομικών. Η καταδίωξη κατέληξε λίγα μέτρα παρακάτω με την σύλληψη του.
Ο δράτης ανακρίνεται ήδη στην Ασφάλεια, αλλά ταυτόχρονα, φουντώνουν τα σενάρια για την παρουσία του ατόμου αυτού στη συγκεκριμένη περιοχή. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περιοχή αυτή και πέριξ είναι συχνή η αστυνομική επιτήρηση σε κατοικίες στόχων.

Πλήρωσε δείχνοντας όπλο
Προ ημερών, άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ αναζητούσαν σε περιοχή της Καλλιθέας ένοπλο ο οποίος αργά τη νύχτα βγήκε να «αγοράσει» μπύρες δείχνοντας το... όπλο του.
Όταν ο υπάλληλος του καταστήματος επί της οδού Θησέως ζήτησε τα χρήματα, ο δράστης έδειξε το όπλο που έκρυβε επάνω του, αποχώρησε από το σημείο και χάθηκε στα γύρω στενά.

Είχε μαζί του 1 κιλό κάνναβη
Το πάρκο της πλατείας Δαβάκη είναι ήδη στοχευμένο αστυνομικά με συχνούς στοχευμένους ελέγχους από την ομάδα ΔΙΑΣ και αστυνομικούς της Ασφάλειας Καλλιθέας. Μάλιστα, σε έναν από τους ελέγχους αυτούς την Κυριακή το πρωί συνελήφθησαν 4 άτομα. Μεταξύ των συλληφθέντων άτομο το οποίο έφερε μαζί του... 1 κιλό κάνναβη.

Τέλος, όπως προκύπτει από διασταυρωμένες πληροφορίες, κατά πρωτοφανή τρόπο αυξάνονται οι περιπτώσεις πολιτών στην Καλλιθέα οι οποίοι προμηθεύονται κυνηγετικά όπλα, ιδιαίτερα μετά το μπαράζ ληστειών σε αρκετές περιοχές της Αττικής, αλλά και στην Καλλιθέα.

 

 

 

Τελευταίες ειδήσεις