Κράτος εν κράτει οι αλλοδαποί πιστολέρο στην Καλλιθέα – Ούρλιαξε η παραλιακή στην καταδίωξη τους από αστυνομικούς του Α.Τ. Καλλιθέας

Κράτος εν κράτει οι αλλοδαποί πιστολέρο στην Καλλιθέα – Ούρλιαξε η παραλιακή στην καταδίωξη τους από αστυνομικούς του Α.Τ. Καλλιθέας
08 Σεπ
2008

Μύρισε μπαρούτι και καμένα λάστιχα η Ποσειδώνος τις πρωινές ώρες εχθές. Από την καταδίωξη δύο αλλοδαπών πιστολέρο από τους άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Καλλιθέας.

Οι δύο αλλοδαποί πριν από λίγη ώρα με την απειλή πιστολιών λήστεψαν από Έλληνα πολίτη στην περιοχή των Τζιτζιφιών το ποσό των 1.840 ευρώ. Ενώ του αφαίρεσαν με τη βία το κινητό του τηλέφωνο, το πορτοφόλι του το οποίο προσωπικά έγγραφα αλλά και το αυτοκίνητο του μάρκας PORSCHE CAYENNE.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μάνος Μεϊμαράκης

Αμέσως μετά την θρασύτατη ληστεία σε βάρος του ο 46χρονος κινήθηκε προς παρακείμενο ξενοδοχείο να ζητήσει βοήθεια, οι δράστες όμως τον αντιλήφθηκαν και τον καταδίωξαν σημαδεύοντας τον με τα όπλα μέχρι την ρεσεψιόν του ξενοδοχείου. Εκεί αφού χτύπησαν τον ίδιο αλλά και τον 33χρονο ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου απειλώντας μάλιστα και την ζωή της 55χρονης μητέρα του ξενοδόχου, έσπασαν την τηλεφωνική συσκευή και τράπηκαν σε φυγή με το αυτοκίνητο του 46χρονου.

Οι άνδρες της Άμεσης Δράσης της Τροχαίας Καλλιθέας κινητοποιήθηκαν αστραπιαία αμέσως μόλις ειδοποιήθηκαν, εντόπισαν τους δύο δράστες στην περιοχή του Ελληνικού και τους καταδίωξαν. Οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 22 και 31 ετών στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν προκάλεσαν σε παραλίγο θανατηφόρα σύγκρουση διερχόμενο όχημα στο οποίο επέβαιναν τρεις νεαρές γυναίκες 21, 21 και 20 ετών αντίστοιχα και οι οποίες τραυματίσθηκαν. Από την σύγκρουση το κλεμμένο όχημα στο οποίο επέβαιναν οι αλλοδαποί πιστολέρο ακινητοποιήθηκε, με αποτέλεσμα την σύλληψη τους.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια τύπου ΤΟΚΑΡΕΦ, 3 γεμιστήρες με 21 φυσίγγια, το χρηματικό πόσό των 1.840 ευρώ, το κινητό καθώς και το πορτοφόλι του 46χρονου. Ενώ όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ οι δύο αλλοδαποί εισήλθαν και διέμεναν παράνομα στη χώρα καθώς στερούνταν παντελώς ταξιδιωτικών εγγράφων.
Σήμερα, το πρωί της Δευτέρας οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Τελευταίες ειδήσεις