Καπάταης: "Ξαναζωντανεύει το Beach Volley" - 300 από τα καλύτερα στο Σκάκι παιδικά & εφηβικά μυαλά της Αθήνας στην Καλλιθέα

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Αθηνών, Χρήστος Καπάταης, βραβεύει τους μικρούς πρωταθλητές Ο Αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Αθηνών, Χρήστος Καπάταης, βραβεύει τους μικρούς πρωταθλητές
24 Απρ
2017

Επί 7 ημέρες, πάνοπλοι Σταυροφόροι, αποφασισμένοι για όλα Ιππείς, υψηλόθαβμοι Αξιωματικοί και εκατοντάδες Στρατιώτες με αυταπάρνηση και απαράμιλλο ηρωισμό συγκρούνονταν μεταξύ τους σε δεκάδες σκληρές μάχες. Άκρως απόρρητα σχέδια μαχών ξετυλίγονταν, κάστρα έπεφταν σαν χάρτινοι πύργοι, ολόκληρα στρατεύματα παρασύρονταν στον όλεθρο από την αντικατασκοπεία του εχθρού και οι ιαχές του πολέμου έφταναν μέχρι τον ουρανό.

Ρεπορτάζ: Μάνος Μεϊμαράκης
 

300 από τα καλύτερα μυαλά της Αθήνας στο Σκάκι με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής και της Ένωσης Σκασκιστικών Σωματείων Αττικής (ΕΣΣΝΑ), συγκεντρώθηκαν από τις 18 έως τις 24 Αριλίου προκειμένου να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στην στρατηγική, να αναμετρηθούν μεταξύ τους αλλά και ξαναζωντανεψουν με το κέφι τους για περιπέτεια και την ενέργεια τους τις πρώην Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του Beach Volley που επί 15 χρόνια έμεναν αναξιοποίητες.

prot-skaki-sto-beach-volley-007
Στιγμιότυπα από τους σκακιστικούς αγώνες στο Beach Volley
prot-skaki-sto-beach-volley-002

Συνολικά, στα ατομικά νεανικά πρωταθλήματα Σκάκι Αττικής 2017 που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία, αγωνίστηκαν 333 αθλητές ηλικίας μέχρι 18 ετών σε 11 κατηγορίες με έπαθλο την πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

prot-skaki-sto-beach-volley-008

"Οι πρώην ολυμπιακές εγκαταστάσεις των δήμων Καλλιθέας και Μοσχάτου-Ταύρου ξαναζωντανεύουν και αποδίδονται στους φυσικούς τους χρήστες, πολίτες και νεολαία" δήλωσε μεταξύ άλλων με την ευκαιρία της διοργάνωσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Καπάταης και πρόσθεσε: "Η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει κάθε παρόμοια διοργάνωση και καλεί την νεολαία σε ενεργή συμμετοχή".

Επίσης, στην εκδήλωση βράβευσης παρευρέθηκαν ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού Περιφέρειας Αττικής Σπύρος Πάντζας , μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της  ΕΣΣΝΑ , εκπρόσωποι σωματείων, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Καλλιθέας Κωνσταντίνος Κούκουλος.

prot-skaki-sto-beach-volley-001

Κατά την απονομή ο κ.Πάντζας ευχαρίστησε τους γονείς, τους γονείς αθλητές και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΣΝΑ για την άψογη διοργάνωση και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο μέλλον.


 

Τελευταίες ειδήσεις