ΠΟΛΕΜΟΣ στην Καλλιθέα - Μήνυση Ευσταθίου κατά Παυλίδη με κατηγορίες αντιποίησης αρχής για τα λιμενιάτικα

Ο Πρόεδρος Παιδικής Αγωγής και Άθλησης, κ. Κώστας Ευσταθίου - φωτο: kallitheaonline.gr Ο Πρόεδρος Παιδικής Αγωγής και Άθλησης, κ. Κώστας Ευσταθίου - φωτο: kallitheaonline.gr
23 Σεπ
2016

Για "αντιποίηση αρχής" με σκοπό την είσπραξη των τελών ελλιμενισμού από τη μαρίνα της Καλλιθέας κατηγορεί μεταξύ άλλων, σε μήνυση του τον Πρόεδρο του ΝΟΤΚ, Παντελή Παυλίδη, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης του δήμου Καλλιθέας, Κώστας Ευσταθίου.

***

Σύντομο ιστορικό
Προ μερικών μηνών ο Πρόεδρος του ΝΟΤΚ κατέθεσε μήνυση μεταξύ άλλων και για "εκβιασμό" κατά του κ. Ευσταθίου. Στην μήνυση εκείνη ο κ. Παυλίδης υποστήριζε ότι ο Ευσταθίου ως Πρόεδρος του φορέα διαχείρισης της μαρίνας λειτουργώντας εκβιαστικά απαιτούσε από τους ιδιοκτήτες σκαφών στη μαρίνα να πληρώνουν τέλη ελλιμενισμού στον δήμο Καλλιθέας.

Άμεση ήταν η αντίδραση του δημοτικού συμβουλίου Καλλιθέας το οποίο εξέδωσε ψήφισμα σύμφωνα με το οποίο καταδίκαζε την μήνυση του Προέδρου του ΝΟΤΚ κατά του κ. Ευσταθίου, με σαφείς αναφορές ότι ο Πρόεδρος του ΝΟΤΚ προβαίνει σε ενέργειες με σκοπό την παρεμπόδιση της δικαιοσύνης και νομιμότητας στη μαρίνα της Καλλιθέας.
Άμεση ήταν και η αντίδραση του κ. Ευσταθίου, ο οποίος κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση κατά του Προέδρου του ΝΟΤΚ.
Στη συνέχεια, ο κ. Παυλίδης απέσυρε την μήνυση του κατά του κ. Ευσταθίου, δεν την απέσυρε όμως ο κ. Ευσταθίου.

***

Στην 20 σελίδων έγκληση του αυτή ο Πρόεδρος του φορέα διαχείρισης της μαρίνας Καλλιθέας, Κώστας Ευσταθίου αφού εξηγεί ότι ο Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης του δήμου Καλλιθέας είναι και ο μοναδικός νόμιμος διαχειριστής της μαρίνας Καλλιθέας, ζητά την ποινική δίωξη του Προέδρου του ΝΟΤΚ για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση. Μεταξύ των λόγων που εκθέτει μιλά για αντιποίηση αρχής από τον Πρόεδρο του ΝΟΤΚ, με σκοπό να εισπράττει από τους ιδιοκτήτες των σκαφών σημαντικότατα ποσά από τέλη ελλιμενισμού στη μαρίνα της Καλλιθέας και χωρίς να αναγνωρίζει καμία υποχρέωση συμμετοχής του ομίλου του ή μελώ του ομίλου του σε δαπάνες για την χρήση της μαρίνας.

Ο κ. Ευσταθίου προκειμένου να αποδείξει τους ισχυρισμούς του κατέθεσε αποδεικτικό υλικό 18 εγγράφων.

pantelis
Ο Πρόεδρος του ΝΟΤΚ, κ. Παντελής Παυλίδης - φωτο: kallitheaonline.gr

Αυτό που ουσιαστικά περιγράφει ο κ. Ευσταθίου στην έγκληση του κατά του Προέδρου του ΝΟΤΚ είναι ότι ο κ. Παυλίδης προέβη σε σειρά ενεργειών και σε βάρος του αλλά και σε βάρος του δήμου Καλλιθέας, με σκοπό να εισπράττει τα τέλη ελλιμενισμού, ενώ γνώριζε ότι ο μοναδικός νόμιμος διαχειριστής της μαρίνας ήταν και είναι ο Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης.

Δείτε τα έγγραφα

mhnysh-eftsathiou-3

mhnysh-eftsathiou-2

mhnysh-eftsathiou-1

 

Τελευταίες ειδήσεις