Μπαράζ κλοπών στη μαρίνα Καλλιθέας - Έκλεψαν ναυτικές φωτοβολίδες Featured

Μπαράζ κλοπών στη μαρίνα Καλλιθέας - Έκλεψαν ναυτικές φωτοβολίδες
18 Δεκ
2023

Μπαράζ επιδρομών πραγματοποίησαν προ ημερών άγνωστοι στη μαρίνα Καλλιθέας. Έκλεψαν από τα ελλιμενισμένα σκάφη τις ναυτικές φωτοβολίδες.

Οι δράστες «χτύπησαν» ανενόχλητοι τρεις φορές από τις αρχές Δεκέμβρη πάντα μεταμεσονύχτιες ώρες. Η μαρίνα Καλλιθέας θεωρούνταν μέχρι πρόσφατα αλλά και θα έπρεπε να είναι η καλύτερα φυλασσόμενη περιοχή της Καλλιθέας. Άλλος ένας μύθος της διοίκησης Κάρναβου ο οποίος κατέρρευσε μαζί της.

Οι εικόνες μετά τις επιθέσεις είναι αποκαλυπτικές: λουκέτα σπασμένα, διαλυμένες και παραβιασμένες πόρτες, ανοιχτά ντουλάπια.

Ωστόσο όπως αναφέρουν οι κάτοχοι των σκαφών, ο στόχος τους ήταν συγκεκριμένος, να αφαιρέσουν ναυτικές φωτοβολίδες.

Η Αστυνομία αναζητά την ταυτότητα των δραστών, ενώ ερευνά τους λόγους για τους οποίους προέβησαν σε αυτές τις κλοπές.

Δεν πείραξαν τίποτα
Οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι και οι ιδιοκτήτες των σκαφών που είδαν τα σκάφη τους λεηλατημένα, σκέφτονται το κόστος των ζημιών, αφού όπως τονίζουν δεν έχουν να περιμένουν αποζημιώσεις.

«Το laptop, ο αυτόματος πιλότος, το GPS δεν τα είχαν πειράξει. Έλειπαν μόνο οι φωτοβολίδες. Είχα έξι χειρός και δύο αλεξίπτωτου», δήλωσε ένα θύμα κλοπής.

Και πρόσθεσε: «Άνοιξαν έξι σκάφη αλλά δεν πήραν από όλα φωτοβολίδες γιατί δεν τις βρήκαν. Αυτό έγινε το βράδυ της 4ης Δεκεμβρίου, το ανακάλυψα στις 09:00 το πρωί της επόμενης ημέρας».




Με πληροφορίες από το in.gr

Τελευταίες ειδήσεις