Τραγωδία στην Καλλιθέα για δύο αδερφάκια – Νεκρό το ένα – Από θαύμα γλίτωσε το άλλο

IMAGE: ΕΠΟΧΕΣ CHANNEL (https://epoxeschannel.blogspot.com) IMAGE: ΕΠΟΧΕΣ CHANNEL (https://epoxeschannel.blogspot.com)
08 Μαϊ
2023

Τα δύο κοριτσάκια 13 και 14 ετών κινούνταν το ένα πλάι στο άλλο όταν επέστρεφαν από το σχολείο το μεσημέρι της Δευτέρας (8/5).

Η ώρα ήταν περίπου 15:00, όταν στην προσπάθεια τους να περάσουν από την διάβαση απέναντι, στο ρεύμα καθόδου της λεωφόρου Θησέως προς την Ποσειδώνος, στην συμβολή με την οδό Σπάρτης, αυτοκίνητο Smart κυριολεκτικά εμβόλισε την 13χρονη, ενώ λίγο έλειψε να παρασύρει και την 14χρονη. 

του Μάνου Μεϊμαράκη

 

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο είχε ήδη μεγάλη κεκτημένη ταχύτητα με αποτέλεσμα ο 32χρονος οδηγός να μην καταφέρει να το σταματήσει.

Το κορμάκι της 13χρονης βρέθηκε αρκετά μέτρα μακριά και όσοι βρίσκονταν στο σημείο έτρεξαν να το βοηθήσουν.

Ενώ το όχημα «σφηνώθηκε» στην μεταλλική πόρτα της εισόδου επί της λεωφόρου Θησέως του Οίκου Τυφλών.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, στο σημείο έφτασαν άνδρες της Τροχαίας Καλλιθέας οι οποίοι συνέλαβαν τον 32χρονο οδηγό. Ο νεαρός άνδρας είπε στους αστυνομικούς ότι δεν είδε εγκαίρως το φανάρι. 

Η 13χρονη μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας όπου και κατέληξε. Απαρηγόρητοι ο γονείς, δεν χωράει στο μυαλό τους πως από τη μια στιγμή έχασαν το ένα από τρία αγγελούδια τους, ενώ λίγο έλειψε να χάσουν και το δεύτερο. 

nekrh 13xronh nea kallithea

IMAGE: ΝΕΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - neakallithea.gr

Τελευταίες ειδήσεις