Κάρναβος: «Χτίζουν πολιτικές καριέρες επάνω στην συκοφάντηση της πόλης»

[IMAGE:citinews.gr] [IMAGE:citinews.gr]
20 Ιουν
2019

Την “ρητορική” κατασυκοφάντησης της πόλης αποδόμησε στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης ο δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος.

Το χθεσινό δημοτικό συμβουλιο ήταν το πρώτο μετά τις δημοτικές εκλογές στην Καλλιθέα.

Με αφορμή το πρόσφατο αιματηρό περιστατικό και την επίθεση αγνώστου σε 19χρονο με 9 μαχαιριές στη συμβολή των οδών Ματζαγριωτάκη και Γρυπάρη, ο δήμαρχος Καλλιθέας υποστήριξε ότι πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό το οποίο μπορούσε να συμβεί οπουδήποτε στην Αθήνα και στην χώρα γενικότερα.

Ο κ. Κάρναβος υποστήριξε επίσης ότι επάνω σε αυτό το περιστατικό επιχειρήθηκε από πρώην υποψηφίους δημάρχους να χτίσουν “ιδεολογικό περίβλημα” προκειμένου να εξυπηρετήσουν πολιτικές σκοπιμότητες.

Η “συκοφάντηση” της πόλης, όπως ανέφερε ο δήμαρχος Καλλιθέας, και κατά την περίοδο των εκλογών και τώρα γίνεται για προεκλογικές και άλλες σκοπιμότητες.

“Είναι κρίμα και άδικο να χαρακτηρίζεται η πόλη και να χτίζονται πολιτικές καριέρες σε αυτά τα περιστατικά. Συκοφαντούν την πόλη” είπε ο κ. Κάρναβος. “Ο κ. Τόσκας μπορεί να μην τα κατάφερε στο Μάτι, αλλά στην Αστυνομία στην Καλλιθέα και στην Ασφάλεια έφερε κόσμο”.

“Ποιοί μας εγκαλούν; Αυτοί που μας κατηγόρησαν ότι κάνουμε “φιέστες”; Και που έλεγαν ότι θα σταματήσουν τις “φιέστες”; Δηλαδή θα σταματήσουν τα μέσα που διαθέτει η αυτοδιοίκηση να περιορίσει την εγκληματικότητα”.

Στη συνέχεια ο δήμαρχος Καλλιθέας περιέγραψε το πλαίσιο συνεργασίας του δήμου Καλλιθέας με την Ελληνική Αστυνομία αλλά και τις δράσεις και εκδηλώσεις πολιτισμού και αθλητισμού που έχουν πραγματοποιηθεί σε όλο το εύρος της πόλης, ακόμα και μέσα στην πλατεία Δαβάκη, για την αποθάρρυνση της παραβατικότητας.

Τελευταίες ειδήσεις