Κάρναβος: Με ήθος, αγάπη για την πόλη, χαμόγελο και το βλέμμα στον δεύτερο γύρο

Κάρναβος: Με ήθος, αγάπη για την πόλη, χαμόγελο και το βλέμμα στον δεύτερο γύρο
30 Μαϊ
2019

Με περιοδείες μέσα στην πόλη και προσωπική επαφή με τους πολίτες επικοινωνεί τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού του ο δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος.

Ο δήμαρχος Καλλιθέας συνοδεύεται από στελέχη του συνδυασμού αλλά και εκλεγμένους ή μη, δημοτικούς και διαμερισματικούς συμβούλους, ως χαρακτηριστικό της ενότητας στην δημοτική του ομάδα.

Ταυτόχρονα, ο δήμαρχος Καλλιθέας καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών την Κυριακή για να σφραγίσουν με την ψήφο τους νέα νίκη του συνδυασμού του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Κάρναβος έκοψε πρώτος το νήμα την Α' Κυριακή με ποσοστό 42,82% και διαφορά 13 ποσοστιαίων μονάδων από τον δεύτερο, πρώην δήμαρχο Καλλιθέας επί 16 χρόνια, Κώστα Ασκούνη (29,2%). 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο ίδιος ο δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος όσο και ολόκληρη η ομάδα των υποψηφίων δημοτικών και διαμερισματικών συμβούλων του συδυασμού του Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΛΛΑΖΕΙ καθ' όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου επέδειξαν υψηλού επιπέδου πολιτικό πολιτισμό.

karnavos me polites 3

karnavos me polites 5

karnavos me polites 6

karnavos me polites 7

karnavos me polites 2

Τελευταίες ειδήσεις