Στην τελική ευθεία - 8 άνδρες και μια γυναίκα στην εκλογική "αρένα" για την Καλλιθέα

Στην τελική ευθεία - 8 άνδρες και μια γυναίκα στην εκλογική "αρένα" για την Καλλιθέα
04 Μαϊ
2019

Το kallitheaonline.gr σε ανοιχτή γραμμή με τους υποψηφίους δημάρχους στην Καλλιθέα και τα επιτελεία των συνδυασμών σας ενημερώνει για τις τελευταίες εξελίξεις στα στατόπεδα των υποψηφίων.

Αυτή την ώρα, οι συνδυασμοί βρίσκονται στην τελική ευθεία πριν ανοίξουν οι κάλπες, έχουν μπροστά τους 22 ημέρες προκειμένου να πείσουν τους πολίτες για τις καλύτερες των προθέσεων τους, λίστες υποψηφίων ανοιγοκλείνουν κυριολεκτικά στο παρά 5', λάθη και προβλήματα της τελευταίας στιγμής κορυφώνουν την αγωνία, καθώς ο τρόπος που γίνεται η κατάθεση των ψηφοδελτίων στο Πρωτοδικείο μέχρι την Κυριακή το απόγευμα είναι συγκεκριμένος και μια ατυχία ή παράλειψη μπορεί να στοιχίσει σε έναν υποψήφιο δήμαρχο τον αποκλεισμό του από τις εκλογές.

Όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι έχουν αναθέσει την επίβλεψη των λεπτομερειών σε ειδικούς επιστημονικούς συνεργάτες και ας δούμε σε ποιό βαθμό ετοιμότητας βρίσκονται οι συνδυασμοί τους ενόψη της εκλογικής μάχης στις 26 Μαϊου 2019.

Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΛΛΑΖΕΙ
Πλήρες ψηφοδέλτιο με υποψηφίους και κοινοτικούς συμβούλους καταθέτει σήμερα το πρωί για την παράταξη του, Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΛΛΑΖΕΙ, ο δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος. Ο δήμαρχος Καλλιθέας κατεβάζει πλήρες ψηφοδέλτιο 110+ υποψηφίων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων.

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ
Ο συνδυασμός ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ με υποψήφια δήμαρχο Καλλιθέας την Βάσω Μαργαρίτη, ξεπερνώντας εχθές το απόγευμα ένα μικρό τεχνικό πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, καταθέτει σήμερα το πρωί ψηφοδέλτιο με περισσότερους από 50 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους. Ενώ, στις τρεις κοινότητες καταθέτουν απο κοινού κοινό ψηφοδέλτιο με τον Θοδωρή Ψαλιδόπουλο.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
Μέχρι την Κυριακή το μεσημέρι θα καταθέσει το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, και ο υποψήφιος δήμαρχος, Θοδωρής Ψαλιδόπουλος, επίσης με περισσότερους από 50 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλος.

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΖΩΗΣ
Μια εκρεμμότητα της τελευταίας στιγμής διευθετήθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής στον συνδυασμό του πρώην δημάρχου Καλλιθέας, Κώστα Ασκούνη, ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ, και μέχρι σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να κατατεθεί ψηφοδέλτιο πλήρες σε υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους. Ο αριθμός των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, είναι 68, και αναμένεται να οριστικοποιηθεί η λίστα για τους υποψηφίους κοινοτικούς συμβούλους.

ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Πρώτος απ' όλους κατέθεσε το ψηφοδέλτιο του την Παρασκευή το μεσημέρι με 68 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους ο υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας, Λάζαρος Λασκαρίδης για τον συνδυασμό ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ. Ο συνδυασμός του δημοσιογράφου Λάζαρου Λασκαρίδη μπαίνει στην μάχη των δημοτικών εκλογών και με ψηφοδέλτια κοινοτικών συμβούλων και στις τρεις κοινότητες.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΝΑΙ
Μέχρι την Κυριακή θα έχει καταθέσει και την δική του υποψηφιότητα ο υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας, Νίκος Γιοβανίδης, για τον συνδυασμό ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΝΑΙ. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τον συνδυασμό, θα κατατεθούν 68 ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, ενώ αναμένεται ενημέρωση για τους κοινοτικούς συμβούλους.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Η Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα με υποψήφιο δήμαρχο Καλλιθέας, τον Τρύφων Μπουγά, θα καταθέσει το ψηφοδέλτιο με ονόματα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του την Κυριακή το μεσημέρι. Η Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα θα καταθέσει 50 ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστό αν θα κατατεθεί και ψηφοδέλτιο υποψηφίων κοινοτικών συμβούλων.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
Η Λαϊκή Συσπείρωση με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Βακαλόπουλο θα καταθέσει το ψηφοδέλτιο μέχρι την Κυριακή, με πιθανότερη την εκδοχή να είναι πλήρες και σε υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και σε υποψηφίους κοινοτικούς συμβούλους.

ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ
Ο συνδυασμός ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ με επικεφαλή και υποψήφιο δήμαρχο τον Χρήστο Ιωαννίδη καταθέτει το ψηφοδέλτιο του μέχρι σήμερα το μεσημέρι με περισσότερους από 50 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, χωρίς να καταθέσει ψηφοδέλτιο υποψηφίων κοινοτικών συμβούλων.

Μάνος Μεϊμαράκης

Τελευταίες ειδήσεις