Σκυτάλη

copyright: kallitheaonline.gr copyright: kallitheaonline.gr
13 Σεπ
2017

Σεμνότητα, ταπεινότητα, άοκνη εργασία, καλή καρδιά και φιλότιμο δεν είναι στοιχεία που τα βρίσκεις στην συντριπτική πλειοψηφία των πολιτικών προσώπων. Τα βρίσκεις όμως σε ένα ενδιαφέρον ποσοστό διάχυτο σε όλη την Ελλάδα. Και μιας και για ανθρώπους της Αυτοδιοίκησης ο λόγος, 'νταξ' δεν είναι οι περισσότεροι αυτοδιοικητικοί λαμόγια. Απλά είναι μεγάλο το κακό που κάνουν...

Κάτι που δεν φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού, είναι ότι ο Κάρναβος με τη νίκη του στις εκλογές του 2014, κατάφερε και ανανέωσε ηλικιακά περίπου το 60% του δημοτικού συμβουλίου. Πολλά νέα πρόσωπα, πολλοί νέοι άνθρωποι. 

Ένας από όλους αυτούς είναι και ο Μανώλης Κωστάκης. Για δύο χρόνια έτρεχε ως Αντιδήμαρχος την Υπηρεσία Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Καθαριότητας κι άφησε πίσω του σημαντικό και πολύ καθαρό έργο, το οποίο όμως δεν πρόλαβε να το επικοινωνήσει. Περιόρισε σειρά δαπανών οι οποίες δεν ήταν και τόσο απαραίτητες, αξιοποίησε σοβαρά τον ανθρώπινο παράγοντα στην Υπηρεσία, έχτισε υποδομές, κ.α.

Το έργο αυτό τώρα καλλιεργεί και επεκτείνει ένα ακόμα άξιο τέκνο της παράταξης Κάρναβου, ο Κώστας Κόκουλος, ενώ ο Μανώλης Κωστάκης μετακινήθηκε στο τοπικό υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού και Τοπικής Ανάπτυξης. Ο οποίος Κώστας Κόκουλος [πριν γίνει τοπικός Υπουργός Περιβάλλοντος στην θέση του Κωστάκη] μαζί με τον Γιώργο Κουτσογιάννη δεν υπάρχει σχολείο στην Καλλιθέα, που να μην άλλαξε βρύσες, να μην έβαψε τοίχους μαζί με μαθητές και γονείς, να μην αλλάξανε κουρτίνες με την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων, κ.α.

Αυτό δηλαδή που έβλεπε κανείς σε άλλες διοικήσεις του δήμου Καλλιθέας που ερχόταν ο ένας αντιδήμαρχος και γκρέμιζε ότι έφτιαχνε ο άλλος, σε αυτή την διοίκηση δεν υπάρχει. 

Θα κληθεί κάποιος σε μια θέση και θα πάρει σκυτάλη από τον προηγούμενο. 

Τελευταίες ειδήσεις