Κλιμάκιο των θρυλικών Ρώσων Spetsnaz στην Καλλιθέα - Αποκλειστικές εικόνες

Denis Ryauzov, ένας ζωντανός θρύλος των Ρωσικών Ειδικών Δυνάμεων - Φωτο:kallitheaonline.gr Denis Ryauzov, ένας ζωντανός θρύλος των Ρωσικών Ειδικών Δυνάμεων - Φωτο:kallitheaonline.gr
09 Μαρ
2017

Για τους θρυλικούς Spetsnaz των Ειδικών Δυνάμεων της Ρωσίας λίγο πολύ όλοι έχουμε ακούσει! Εκπαιδεύονται για να συμμετέχουν στις πιό επικίνδυνες επιχειρήσεις, θεωρούνται από τους ικανότερους μαχητές στον κόσμο, γνωρίζουν άριστα όλα τα τελευταία όπλα, όταν μπαίνουν στο πεδίο μάχης λειτουργούν με χειρουργική ακρίβεια και ύστερα χάνονται στο σκοτάδι περιμένοντας την επόμενη αποστολή.

του Μάνου Μεϊμαράκη

Οι καλύτεροι των Spetsnaz μπαίνουν στην Αντιτρομοκρατική της Ρωσίας, την ομάδα "Α".

Ο Denis Ryauzov είναι ένας από αυτούς τους ανθρώπους και ένας από τους ζωντανούς θρύλους των Ρωσικών Ειδικών Δυνάμεων. Έχοντας υπηρετήσει ως Αξιωματικός του σώματος VDV (Αλεξιπτωτιστές Καταδρομείς) με πλήθος αποστολών στο ενεργητικό του και εμπειρία άνω των δεκαπέντε ετών στην μαχητική και στρατιωτική εκπαίδευση, από το 1999 εκπαιδεύει ειδικές μονάδες του στρατού της Ρωσίας, μονάδες αστυνομίας, προσωπικό εταιριών ασφαλείας, φρουρές υψηλών προσώπων, εταιρείες χρηματαποστολών, υπηρεσίες αντιτρομοκρατίας άλλων κρατών αλλά και απλούς πολίτες.

front-02
Στιγμιότυπο από την εκπαίδευση - φωτο:kallitheaonline.gr

Ταξιδεύοντας σε ολόκληρο τον πλανήτη, με την ιδιότητα του Προέδρου και δημιουργού του Διεθνούς Κέντρου Μαχητικής και Ειδικής Εκπαίδευσης WOLF, βρέθηκε προ ημερών και στην Καλλιθέα να διδάξει τεχνικές άοπλης και ένοπλης μάχης της Ρώσικης Πολεμικής Τέχνης, οι οποίες όπως είπε του έσωσαν την ζωή σε πολύ επικίνδυνες πολεμικές επιχειρήσεις.

Σήμερα το Κέντρο Ειδικής Εκπαίδευσης «Βολκ» έχει παραρτήματά του σε οκτώ χώρες παγκοσμίως, σε Γερμανία, Σερβία, Ιταλία, Ταϊβάν, Ουγγαρία, Σλοβακία, Ελβετία και πρόσφατα σε Ελλάδα-Κύπρο.

Στην Ελλάδα ο Πρόεδρος του Κέντρου «Βολκ» είναι ο κ. Ευγένιος Γκυντίλλος (4 Level), ο οποίος είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Ακαδημίας στην πόλη Μάικοπ της Ρωσίας κα έχει υπηρετήσει ως αξιωματικός του Ρωσικού στρατού. Ήδη στο Ελληνικό Κέντρο στην Πάτρα μόλις ξεκίνησε η εκπαίδευση της ομάδα ΔΙΑΣ.

Για την Αθήνα Aρχιεκπαιδευτής του Systema Combat Wolf είναι ο κ. Διογένης Κυψελίδης και η εκπαίδευση γίνεται στην Καλλιθέα, Ανδρομάχης 206.

front-03
(από δεξιά) Ο Πρόεδρος του Κέντρου Ελλάδας-Κύπρου, Ευγένιος Γκυντίλλος, ο ιδρυτής του Διεθνούς Κέντρου, κ.Denis Ryauzov, ο Αρχιεκπαιδευτής του Διεθνούς Κέντρου, Δημήτρης Δράτσιν και ο επί σειρά ετών Πρωταθλητής Πολεμικών Τεχνών, Εκπαιδευτής του Κέντρου Systema Wolf στην Καλλιθέα, κ. Διογένης Κυψελίδης.

systema-kallithea 89

Μόλις ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση, απονεμήθηκαν στους εκπαιδευόμενους και εκπαιδευτές τα πτυχία τους και οι 4 άνδρες αποχώρησαν για το Άγιο Όρος.

sto-agio-oros

Το σύστημα συνδυάζει διάφορες πολεμικές τέχνες και συστήματα μαχητικής εκπαίδευσης των ειδικών δυνάμεων της Ρωσίας, που με την σειρά τους προέρχονται από παραδοσιακές Κοζάκικες και Ρωσικές πολεμικές τέχνες.

Παρακολουθήστε το βίντεο

 

Τελευταίες ειδήσεις