Καν' το όπως ο Καπάταης – Πως η Περιφέρεια εξοικονόμησε 360.000 ευρώ από ενοίκια

Καν' το όπως ο Καπάταης – Πως η Περιφέρεια εξοικονόμησε 360.000 ευρώ από ενοίκια
19 Ιαν
2017

Το μαχαίρι στο κόκκαλο βάζει ο Αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Αθηνών, Χρήστος Καπάταης, προκειμένου να περιορίσει φαινόμενα κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος, φωτίζοντας έτσι ένα παράδειγμα που ίσως θα έπρεπε να ακολουθήσουν όλοι οι αυτοδιοικητικοί της χώρας.

Από την μετεγκατάσταση των υπηρεσιών του Νότιου Τομέα της Περιφέρειας στην Καλλιθέα από το κτίριο στο οποίο στεγάζονται τώρα στην λεωφόρο Θησεώς, στα νέα γραφεία περίπου 100 τ.μ. στο παράκτιο μέτωπο πίσω από το Beach Volley, η Περιφέρεια εξοικονομεί από ενοίκια 360.000 ευρώ.

Ρεπορτάζ: Μάνος Μεϊμαράκης

Για τα νέα γραφεία η Περιφέρεια δεν θα πληρώνει ενοίκια καθώς πρόκειται για χώρους και γραφεία στο παράκτιο μέτωπο της Καλλιθέας που ανήκουν στο Ελληνικό Δημόσιο, αλλά ποτέ μέχρι σήμερα δεν έτυχαν εκμετάλλευσης.


Μη χάσετε 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ | Καπάταης: "Απαξίωναν εσκεμμένα τα Ολυμπιακά Ακίνητα για να τα βγάλουν στο σφυρί για 1 ευρώ" - Πρώτη φορά αξιοποίηση του Beach Volley 


 kapatais-eskemmenh-apaxiosh 9

kapatais-eskemmenh-apaxiosh 10

kapatais-eskemmenh-apaxiosh 11

Στα νέα γραφεία του Νότιου Τομέα της Περιφέρειας (στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις) που βρίσκονται ακριβώς στο σύνορο Καλλιθέας – Μοσχάτου οι υπηρεσίες θα στεγασθούν για 3 χρόνια. Θα βρίσκονται δηλαδή στην καρδιά του έργου για το μεγάλο πάρκο που θα γίνει στην πρόσοψη της Καλλιθέας στην Ποσειδώνος και θα έχουν άμεση επίβλεψη. Όπως δηλώνει στο kallitheaonline ο κ. Καπάταης, με την ολοκλήρωση των έργων οι υπηρεσίες θα αποχωρήσουν από το σημείο.

Υπενθμίζεται ότι οι χώροι αυτοί για περισσότερο από την λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004 μέχρι σήμερα... ούτε αξιοποιούνταν, ούτε χρησιμοποιούνταν από κανέναν φορέα του Ελληνικού Δημοσίου, χωρίς ποτέ κανείς να εξηγήσει τους λόγους...

Παρακολουθήστε το βίντεο

 

Τελευταίες ειδήσεις