Κωστάκης: Μην προκαλείτε. Στην καθαριότητα αφήσατε μπάχαλο, κύριοι της αντιπολίτευσης

Κωστάκης: Μην προκαλείτε. Στην καθαριότητα αφήσατε μπάχαλο, κύριοι της αντιπολίτευσης
29 Ιουλ
2016

 Από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου Καλλιθέας επέλεξε να απαντήσει ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Μανώλης Κωστάκης στις απανωτές "προκλήσεις" της αντιπολίτευσης του δήμου σε θέματα περιβάλλοντος και καθαριότητας της πόλης.


Είναι γεγονός ότι ολόκληρη σχεδόν την τελευταία διετία ο ίδιος ο κ. Κωστάκης αλλά και οι υπηρεσίες Περιβάλλοντος και Καθαριότητας δέχονται συνεχείς πιέσεις για την απόδοση τους αλλά και για την ποιότητα του προσφερόμενου έργου στον δήμο. 

"Προκαλείτε το κοινό αίσθημα, κύριοι της Αντιπολίτευσης. Μιλάτε για την κατάσταση του μηχανοκίνητου στόλου όταν πολύ καλά γνωρίζετε από τη μια και μοναδική επίσκεψη την οποία έχετε κάνει στο αμαξοστάσιο του δήμου στα δύο χρόνια τα οποία είμαστε διοίκηση, ενημερωθήκατε πλήρως για την κατάσταση και το μπάχαλο το οποίο αφήσατε". 

Σχεδόν τα μισά οχήματα, όπως εξήγησε, υπολειτουργούσαν, ενώ άλλα οχήματα έβγαζαν συνεχώς βλάβες. 
"Το μόνο υγιές που άφησε η προηγούμενη διοίκηση στο αμαξοστάσιο ήταν τα ασφάλιστρα από τα φορτηγά και τα απορριματοφόρα. 140.000 λοιπόν πλήρωνε η προηγούμενη διοίκηση, για να το ακούσουνε και οι συνάδελφοι εδώ, εμείς πληρώνουμε 70.000" ανέφερε στη συνέχεια ο κ. Κωστάκης.

Δείτε το βίντεο


 

Τελευταίες ειδήσεις