Μασκαρέψαμε τους τοπικούς άρχοντες της Καλλιθέας και σας αποκαλύπτουμε τις μύχιες σκέψεις τους- ΦΩΤΟ

Μασκαρέψαμε τους τοπικούς άρχοντες της Καλλιθέας και σας αποκαλύπτουμε τις μύχιες σκέψεις τους- ΦΩΤΟ
10 Μαρ
2016

Μασκαρέψαμε αποκριάτικα τοπικούς αρχόντους και πρόσωπα της δημόσιας ζωής της πόλης οι οποίοι διακρίθηκαν τον τελευταίο καιρό για δηλώσεις τους, την στάση και συμπεριφορά τους ή τις παρεμβάσεις τους στην Καλλιθέα και... σας αποκαλύπτουμε τις μύχιες σκέψεις τους. 

Ποιός είναι λοιπόν ο Ποπάϋ; Για ποιόν ετοιμάζει την κόκκινη κάρτα ο Διαιτητής; Τι κοινό έχουν ο Σαολίν και ο Ζορό; Γιατί δεν φοβάται πιά τον κακό λύκο η Κοκκινοσκουφίτσα; Που... το πάει ο καμηλιέρης; Και γιατί εσιώπησε ο Ρομπέν των Δασών; Ποιόν ντύσαμε Τζον Τραβόλτα; Ας αρχίσουμε λοιπόν να ξετυλίγουμε το κουβάρι των αποκαλύψεων...

adamopoulou-supergirlSuper girl η Νατάσα Αδαμοπούλου - Δημοτική Σύμβουλος
Πρώτον γιατί δίνει ψυχούλα για το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο. Δεύτερον γιατί έχει συζυγο τον Μάκη Μαντωνανάκη. Και τρίτον γιατί συγκρατήθηκε επροχθές και δεν έδειρε ένα τύπο που της πήρε τη σειρά στα Δημοτικά Ιατρεία. Αλλά κυρίως supergirl γιατί γενικώς συγκρατείται! 

andreopouls-tavromaxos
Ταυρομάχος ο Ανδρέας Αδρεόπουλος – Φωτογράφος

Ο μοναδικός άνθρωπος ο οποίος μπορεί να πιάσει με τον φωτογραφικό του φακό τον ταύρο από τα κέρατα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει τον ταύρο σε διάφορες kinky πόζες οι οποίες όμως δεν θα δουν ποτέ το φως της δημοσιότητας

antonakakis-zoro
Ζορό ο Γιώργος Αντωνακάκης – Δημοτικός Σύμβουλος

Τελευταία έχει ξεσπαθώσει για τα καλά προκαλώντας ρίγη ανησυχίας στους παλιούς του δημοτικού συμβουλίου με τις αλήθειες που ξεστομίζει

damoulianou-marypopins
Mary Poppins η Κορίνα Δαμουλιάνου - Δημοτική Σύμβουλος
Επιφορτισμένη να μη λείψει τίποτα από τα μυξιάρικα της Καλλιθέας στα νηπιαγωγεία και δημοτικά. Μην ανησυχείτε, τα παιδιά σας είναι σε καλά χέρια. Η Δαμουλιάνου δεν είναι σε καλά χέρια έτσι που έχει μπλέξει με τα βλαστάρια σας. Θα την τρελάνουνε!

dhmopoulos-pater
Ιερέας ο Βασίλης Δημόπουλος – Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση

Ο πατερούλης του αντιιμπεριαλιστικού αγώνα στην Καλλιθέα. Εκπληκτικός όταν στις αγορεύσεις του στην τοπική Βουλή χρησιμοποιεί μύθους του Πλουτάρχου. Αλλά η ηθική και πνευματική κατάπτωση της κοινωνίας μας τους κάνει όλους να αναρωτιούνται: Καλέ, πότε έβγαλε τραγούδι ο Πλούταρχος με το λιοντάρι και τα άλλα ζώα;
Δικαιούται λοιπόν να αγιάσει!

efstathiou-happy-shaolin
Σαολίν ο Κώστας Ευσταθίου – Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής & Άθλησης του δήμου Καλλιθέας

Αντιμετωπίζει με υπομονή Θιβετιανού καλόγερου μηνύσεις, επιθέσεις, συκοφαντικές γροθιές και λακτίσματα, αλλά είναι έτοιμος με μια κραυγή μόνο να πατάξει την διαφθορά και τον παράνομο ελλιμενισμό. Ή μήπως όχι; Οοοοοοοοομμμ!

emirzas-travolta
Τζόν Τραβόλτα ο Γιάννης Εμιρζάς – Δημοτικός Σύμβουλος

Νέος, έξυπνος, φέρελπις, παρορμητικός ενίοτε. Έχει μέλλον πολιτικό αν κλείσει τα αυτιά του στις σειρήνες και τις υποβολές. Από φιλότιμο νιώθει ιερά την υποχρέωση να επιχειρεί να μαζεύει κάθε φορά τα ασυμμάζευτα άλλων. Καίγεται χωρίς λόγο ενώ μπροστά του τον περιμένουν τα φώτα της δόξας.

gaitanis-judge
Δικαστής ο Τάσος Γαϊτάνης – Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καλλιθέας

Το σφυράκι του λείπει μόνο όταν προεδρεύει των συνεδριάσεων του τοπικού κοινοβουλίου. Τείνει να γίνει ένας από τους δυό καλύτερους ever Προέδρους του δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας. Ο ένας είναι ο Δημήτρης Χαριάδης. Ο Γαϊτάνης ακόμα δεν το έχει δει ότι κάθε φορά γίνεται καλύτερος. Δεν παρεμβαίνει, επιβάλει τον κανονισμό στις συνεδριάσεις και κρατάει ψηλά το επίπεδο. Γυαλίζει λίγο το ματάκι όταν γίνονται καφρίλες στο δημοτικό συμβούλιο. Αλλά έτσι είναι αυτή η δουλειά.

galanopoulos-kinezos
Κινέζος ο Παναγιώτης Γαλανόπουλος – Δημοτικός σύμβουλος

Από τους παλιούς του δημοτικού συμβουλίου Καλλιθέας. Ένα λέει, δέκα εννοεί, εκατό ξέρει, αλλά παριστάνει τέλεια τον Κινέζο

zakkas-xaros
Χάρος ο Σταύρος Ζάκκας - Δημοτικός σύμβουλος
Ο δημοτικός σύμβουλος με τους περισσότερους σταυρούς στην πόλη. Ο μέγας τελετάρχης της δημοτικής επιχείρησης που ελέγχει τις καντίνες του δήμου και το νεκροταφείο. Όταν έσκασε μυτύλα πρώτη φορά στο ησυχαστήριο του δήμου, πετάγεται ένας και φωνάζει: Παιδιά, αυτός είναι ο δημοτικός σύμβουλος με τους περισσότερους σταυρούς στην πόλη. Γιατί; ρωτάει ένας άλλος. Μα, κοίτα γύρω σου, απαντάει, κοίτα σταυροί! Και μαρμάρινοι κιόλας (lol)
Στον ελεύθερο χρόνο του κάνει ποδήλατο! Ποιανής τη ζωή δεν ξέρουμε ακόμα. Παντρέψου βρε, επιτέλους!

georgakopoulos-farao
Φαραώ ο Δημήτρης Γεωργακόπουλος – Πρόεδρος της Πρωτοβουλίας Πολιτών Καλλιθέας

Ο απόλυτος άρχων, ο ηγεμών της πόλης. Τετραπέρατος, αποτελεσματικότατος. Κυνηγός λαμογίων και κλεφτών απανταχού στην Ελλάδα και εις τον αιώνα τον άπαντα. Να είχε κάθε δήμος ένας Φαραώ πολλές offshore δεν θα είχαν ιδρυθεί ποτέ.

grivas-popeye
Ποπάϋ ο Κώστας Γρίβας – Επικεφαλής δημοτικής παράταξης

Αναμένεται να συνεδριάσει επιτέλους η περιβόητη Επιτροπή Εκλογικών Δαπανών της Περιφέρειας, η οποία θα αποφασίσει ότι ένας ολόκληρος συνδυασμός στην Καλλιθέα εκπίπτει της εκλογής των δημοτικών εκλογών του Μαϊου του 2014. Κι έτσι ο Κώστας Γρίβας θα ορκισθεί δημοτικός σύμβουλος.

karnavos-policeman
Άγγλος πολιτσμάνος ο Δημήτρης Κάρναβος – Δήμαρχος Καλλιθέας

Φράσεις που πολύ συχνά χρησιμοποιεί, όπως: μαύρες τρύπες στον δήμο, τσούζει η νομιμότητα, αποφασίστε με ποιους είστε με τον λαό ή με τα συμφέροντα, κ.α. -απευθυνόμενος σε στελέχη παρατάξεων της αντιπολίτευσης του δήμου - έχουν γράψει Ιστορία. Έτοιμος είναι να κατέβει στη μαρίνα παρουσία Εισαγγελέα.

kokoulos-painter
Ζωγράφος ο Κώστας Κόκκουλος – Δημοτικός Σύμβουλος

Για τις εικαστικές και κηποτεχνικές παρεμβάσεις μαζί με τους γονείς και τα παιδιά στα σχολεία της Καλλιθέας. Αυτό το παιδί χαραμίζεται στην Καλλιθέα. Πρέπει να το στείλουμε μετανάστη με το ζόρι στο εξωτερικό! Χωρίς πλάκα!

kostakhs-mafia
Mafia manager o Μανώλης Κωστάκης – Αντιδήμαρχος Καθαριότητας

Γιατί καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες να εκσυγχρονίσει την Υπηρεσία Καθαριότητας, αλλά με τους αδιάφορους δημότες που πετούν ότι βρουν όπου βρουν κάτι πρέπει να κάνει. Να τους αποδεκατίσει ίσως!
Ωρέ, ντουφέκατς, μη ντσλυπασ!

kotteas-magician
Ταχυδακτυλουργός ο Παναγιώτης Κοττέας – Δημοτικός Σύμβουλος

Γιατί ενώ έχει ταλέντο στα μαγικά και κάνει διάφορα ωραία κόλπα με χαρτιά, μαντήλια, φωτιές, κλπ, τρικ με λαγό ακόμα δεν μας έχει κάνει! Τελευταία φορά που το επιχείρησε, αντί να εμφανισθεί λαγός, εξαφανίσθηκε ίδιος.

koutsogiannis-harrypoter
Χάρι Πότερ ο Γιώργος Κουτσογιάννης – Δημοτικός Σύμβουλος

Χωρίς γιατί!

kyriakopoulos-doctor
Χειρουργός ο Γιώργος Κυριακόπουλος – Αντιδήμαρχος Πολιτισμού

Γιατί με πολύ λεπτές χειρουργικές επεμβάσεις ξαναδίνει ζωή στην πολιτιστική ζωή της πόλης! Πλέον οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Καλλιθέα δεν αφορούν μόνο σταλίνες και γριές με ξυρισμένα πόδια, αλλά Καλλιθεάτες όλων των ηλικιών.

barbakos-chef
Μάστερ Σεφ ο Ευάγγελος Μπαρμπάκος - Αντιδήμαρχος Οικονομικών δήμου Καλλιθέας
Α! Ο αγαπημένος του kallitheaonline. Μέγας εκλομάγειρας. Του Μπαρμπάκου εκλογές δωσ' του και την ψυχή του πάρε. Το ενδιάμεσο χρονικό διάστημα μεταξύ εκλογών για τον Βαγγέλη είναι κάτι σαν περίοδο χειμερίας νάρκης. Είναι ικανός να έχει σχεδιάσει και τις δημοτικές εκλογές μέχρι το 2058. Όπως και ξέρει από τώρα ποιούς θα βάλει εκλογικούς αντιπροσώπους. Έτσι κερδίζονται οι εκλογές ρε χαϊβάνια! 

laskaridis-knight
Ιππότης ο Λάζαρος Λασκαρίδης – Επικεφαλής δημοτικής παράταξης

Γιατί με τις πύρινες αγορεύσεις του στα δημοτικά συμβούλια καταφέρνει αποφασιστικά χτυπήματα στους δράκους της πολιτικής ζωής της πόλης, με το βαρύ σπαθί και με τρόπο που μόνο ένας Ιππότης μπορεί.

mpalikos-diathths
Διαιτητής ο Βαγγέλης Μπαλίκος – Εκδότης τοπικής εφημερίδας

Γιατί σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ευάγγελος δεν ετοιμάζεται μόνο να ξαναδείξει κόκκινη κάρτα... αλλά και να σφυρίξει πέναλτυ! Με την κίτρινη δεν έχουμε μάθει τι θα κάνει...

mrgarith-kokkinoskoyfitsa
Κοκκινοσκουφίτσα η Βάσω Μαργαρίτη – Επικεφαλής δημοτικής παράταξης

Γιατί απέδειξε ότι δεν φοβάται τον κακό λύκο και βγαίνει πια ελεύθερη, ανέμελη και απαλλαγμένη από ανεπιθύμητα βάρη στο δάσος να μαζέψει καρπούς, φρούτα και λουλούδια!

papadakis-robin
Ρομπέν των Δασών ο Βαγγέλης Παπαδάκης – Επικεφαλής δημοτικής παράταξης

Από την ημέρα που ανέλαβε ο Αλέξης καθήκοντα πρωθυπουργού, ο προστάτης των κατατρεγμένων, του εργαζόμενου λαού και των αθλίων του κόσμου ετούτου, ο Βαγγέλης, ο δικός μας άνθρωπος έχασε τη λαλιά του. Τον μάγεψε ο Τσίπρας. Κιχ!

pasxou-nosokoma
Νοσοκόμα η Άννα Πάσχου - Αντιδήμαρχος Υγείας δήμου Καλλιθέας
Το βαμπίρ με το αγγελικό πρόσωπο. Η αιμορουφήχτρα του δήμου. Καλέ, τι το κάνει τόσο αίμα που μαζεύει στα Δημοτικά Ιατρεία; Μην περνάει κανείς τυχαία απ' έξω από τα δημοτικά ιατρεία Καλλιθέας... Σε χρόνο ντε τε τον βρίσκεις ξάπλα μέσα, με σηκωμένο μανίκι, συνδεδεμένο με αντλία και πορτοκαλοτζους στο άλλο χεράκι. Εύγε, εύγε, κ. Πάσχου! Πολύ σημαντικό το έργο σας στην αιμοδοσία, αλλά με το συμπάθειο τι τους κάνετε και ξανάρχονται;

pavlidis-pirate
Πειρατής ο Παντελής Παυλίδης – Πρόεδρος του Ν.Ο.Τ.Κ.

Γιατί η δήλωση του σε συνέντευξη του στο kallitheaonline ότι πειρατές λυμαίνονται τη μαρίνα της Καλλιθέας, έκανε έξαλλο τον Ασκούνη ο οποίος του τηλεφώνησε από το Τόκιο ζητώντας του εξηγήσεις. Γιατί ψέμματα είπε ο άνθρωπος;

pexlivanidis-kamhlierhs
Καμηλιέρης ο Φώτης Πεχλιβανίδης – Πρόεδρος ΑΝΕΛ Καλλιθέας

Μοναχός εν τη ερήμω ιδεών των σχεδόν εξαφανισμένων Ανέλ, ο Φώτης πορεύεται εν ειρήνη και εν πλήρει πεποιθήσει ότι... τι; Καμμένο στήριξε, Ρεπούση του βγήκε. Και αυτό δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο. Τα χοσπο του Καμμένου φυτρώνουνε σα μανιτάρια.

polyxronidis-tiger
Τιγρούλης ο Κώστας Πολυχρονίδης – Δημοτικός Σύμβουλος

Γιατί είναι παιχνιδιάρης, τάζει γάμο σε δημοσιογράφους και φετίχ και σεξουαλικά όργια και άλλα πονηρά πράματα, αλλά μεταξύ άλλων ένα ακόμα ειδοποιητήριο που έλαβε προ ημερών του έκοψε τη φόρα. Άντρες, παιδί μου, πεταμένα λεφτά.

psalidopoulos-hippie
Χίππυ ο Θοδωρής Ψαλιδόπουλος – Επικεφαλής δημοτικής παράταξης

Για την επιμονή του τα διάφορα ζητήματα που απασχολούν τελευταία τον δήμο Καλλιθέας (και την Εισαγγελία Διαφθοράς) να επιλυθούν με πολιτικό τρόπο, δηλαδή με ειρήνη, αγάπη και φόντο την Χάϊντυ στα τέσσερα να μαζεύει παπαρούνες στον αγρό...

randos-commando
Ράμπο ο Κώστας Ράντος – Εκδότης τοπικής εφημερίδας

Φίλος αυτουνού από κάτω! Ένα βιβλίο έχει υποσχεθεί στην Καλλιθέα με τρομακτικές αποκαλύψεις! Όσες δεν έκανε τόσα χρόνια στην εφημερίδα (lol)

xatzopoulos-mexikanos
Μεξικάνος ο Γιάννης Χατζόπουλος – Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω, τ. υποψήφιος δήμαρχος

Για να μην το έχει παράπονο που τον αφήσαμε απ' έξω!
Θύμα κι αυτός συγγνωστής πλάνης, παραλίγο παρ' Αρείω Πλανήτη. Άλλωστε έγκλημα είναι μόνο ότι ο νόμος ορίζει ως έγκλημα!Καλές Απόκριες σε όλους! Και μην ξεχάσετε: όπου τους δείτε... περιποιηθείτε τους με λίγο χαρτοπόλεμο. Θα τους αρέσει :) 

Και τώρα share 

Τελευταίες ειδήσεις