Λασκαρίδης: "Να κλείσει προσωρινά η μαρίνα. Η μπόχα της απλώνεται σε όλη την Αθήνα"

Λασκαρίδης: "Να κλείσει προσωρινά η μαρίνα. Η μπόχα της απλώνεται σε όλη την Αθήνα"
18 Ιουν
2015

Τα ρεπορτάζ του kallitheaonline για τη μαρίνα της Καλλιθέας δεν προκάλεσαν μόνο την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών τον Σεπτέμβριο, πυροδοτούν πλέον εκρηκτικές δηλώσεις και συζητήσεις στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης.

Στην χθεσινή συνεδρίαση ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, κ. Λάζαρος Λασκαρίδης, μεταξύ άλλων ζήτησε να κλείσει προσωρινά η μαρίνα "γιατί η μπόχα της" όπως είπε "ξεπερνάει τα όρια της Καλλιθέας. Απλώνεται από το Πέραμα στο Σούνιο και από τις Τζιτζιφιές μέχρι την Κηφισιά".

Στην τοποθέτηση του ο κ. Λασκαρίδης, την οποία μεταδίδουμε ολόκληρη, ζήτησε επίσης να πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καλλιθέας και σε αυτό να κληθούν πρόσωπα της προηγούμενης διοίκησης του δήμου Καλλιθέας, εργαζόμενοι στις αρμόδιες υπηρεσίες, αλλά και εκπρόσωποι ομίλων.

Η υπόθεση, όπως έχει αναφερθεί, απασχολεί πολύ σοβαρά την Δικαιοσύνη, καθώς πραγματοποιούνται ήδη δύο προκαταρτικές έρευνες στις οποίες προστίθενται συνεχώς νέα στοιχεία και καταθέσεις. Μάλιστα, στην πιό πρόσφατη έχει κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας και ο νυν δήμαρχος Καλλιθέας, κ. Δημήτρης Κάρναβος.

Πάντως, αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του κ. Λασκαρίδη σε φερόμενους ως αλλοδαπούς οι οποίοι σύμφωνα με καταγγελίες εισπράττουν τέλη ελλιμενισμού από τη μαρίνα.


"Τι λέει ο τότε δήμαρχος;"
"Σε ποιές τσέπες πάνε αυτά τα χρήματα;""Να επιληφθεί η Δικαιοσύνη""Ζούμε στο ψεύδος και στη συγκάλυψη τόσα χρόνια σ' αυτή την πόλη""Απαγορεύονται τα εντευκτήρια στη μαρίνα""Να κλείσει προσωρινά η μαρίνα γιατί η μπόχα της ξεπερνά τα όρια της Καλλιθέας" 
Δημοτικό Συμβούλιο 17-6-15

Λάζαρος Λασκαρίδης - "ΤΩΡΑ Καλλιθέα"

Posted by Αθηνά Δημητριάδου Υπ.Δημ.Σύμβουλος "ΤΩΡΑ Καλλιθέα - Λάζαρος Λασκαρίδης" on Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015

 Δείτε ακόμα:
Μπάτε σκύλοι αλέστε... Γελάει ο κόσμος...
Εισπράττουν όλοι εκτός από τον δήμο Καλλιθέας

Τελευταίες ειδήσεις