Κεραυνοί στο δημοτικό συμβούλιο - Σκληρές δηλώσεις, βαριά υπονοούμενα

Κεραυνοί στο δημοτικό συμβούλιο - Σκληρές δηλώσεις, βαριά υπονοούμενα
30 Μαϊ
2015

Πλέον όλοι ζητούν να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση της μαρίνας, να αναδειχθούν οι ευθύνες όλων όσων έχουν εμπλακεί και οι υπεύθυνοι να απολογηθούν στην Δικαιοσύνη.

Είναι η πρώτη φορά που για την υπόθεση της παραλίας της Καλλιθέας ανοίγει στο δημοτικό συμβούλιο συζήτηση ευθυνών.  Στην συνεδρίαση της Τετάρτης ανέβηκαν οι τόνοι, ακούσθηκαν πολύ βαριά υπονοούμενα και πολύ σκληρές δηλώσεις απο σχεδόν όλες τις παρατάξεις. Αφορμή υπήρξε η ανάγνωση από τον δήμαρχο Καλλιθέας επιστολών μεταξύ του δήμου και την Εταιρίας Ακινήτων του Δημοσίου.

Ρεπορτάζ: Μάνος Μεϊμαράκης

Σύμφωνα με τις τελευταίες αυτές επιστολές, η ΕΤΑΔ ζητά από τον δήμο να τοποθετήσει επιτέλους μετρητές για την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος στην μαρίνα (από το 2009 εκκρεμεί η τοποθέτηση μετρητών), να ρυθμίσει σειρά ζητημάτων που απορρέουν από την σύμβαση παραχώρησης, υπενθυμίζοντας μάλιστα ότι ο δήμος πρέπει να προβεί στην πληρωμή ποσού περίπου 1.200.000 ευρώ από τις καταναλώσεις ρεύματος και νερού στη μαρίνα. Μάλιστα για όλα αυτά, την προσεχή Τρίτη ο δήμαρχος Καλλιθέας, κ. Δημήτρης Κάρναβος θα συναντηθεί με την διοίκηση της ΕΤΑΔ.

Η υπόθεση ήδη απασχολεί την Ελληνική Δικαιοσύνη από τον Σεπτέμβριο του 2014, ύστερα από τα ρεπορτάζ του kallitheaonline και τις αποκαλύψεις του Νοεμβρίου από τον ίδιο τον δήμαρχο Καλλιθέας. Ερευνάται αν έχουν τελεσθεί τα αδικήματα της Απιστίας και της Παράβασης Καθήκοντος και μεταξύ άλλων, έχουν κληθεί ή θα κληθουν για κατάθεση πρόσωπα που άσκησαν ή ασκούν διοίκηση στον δήμο Καλλιθέας, όπως και εργαζόμενοι σε αρμόδιες υπηρεσίες. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αποκλειστική συνέντευξη του Νομικού Συμβούλου της ΕΤΑΔ, κ. Παππά, άλλαξε τα τα δεδομένα, καθώς λύνει πολλούς "γρίφους" της υπόθεσης - Ακούστε την επίσημη θέση της ΕΤΑΔ πατώντας εδώ


karnavos-7-11-2014-002

Κάρναβος: "Προφανώς έχει ευθύνες η προηγούμενη διοίκηση"margarith-001

Βαριά υπονοούμενα από την Βάσω Μαργαρίτη
"Αυτό το 1.000.000 κάπου πήγε..."
Λασκαρίδης: Οι υπεύθυνοι να πάνε στον εισαγγελέα"Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Λασκαρίδης σε κάθε συνεδρίαση ζητά ειδική συζήτηση για τα ζητήματα της παραλίας. Όπως όλα δείχνουν αυτή η ειδική συνεδρίαση δεν θα αργήσει. 

psal-gen-001

Ψαλιδόπουλος: "Ο δήμος οφείλει να περαιώσει αυτές τις εκκρεμότητες"papadakis-kentrikh-omilia 8


Παπαδάκης: "Από την προηγούμενη δημοτική αρχή κανείς δεν ξέρει τίποτα;"
antonakakis


Αντωνακάκης: "Η μαρίνα έχει παραληφθεί από τον δήμο Καλλιθέας..."
Μη χάσετε στο kallitheaonline
Αποκαλύψεις που σοκάρουν με έγγραφα που έχουν κατατεθεί στη Βουλή

Τελευταίες ειδήσεις