Ο Άδωνης Γεωργιάδης στην Καλλιθέα: " Ούτε μια χαμένη ψήφος. Είμαστε ένα βήμα πριν την έξοδο από την κρίση"

Ο Άδωνης Γεωργιάδης στην Καλλιθέα: " Ούτε μια χαμένη ψήφος. Είμαστε ένα βήμα πριν την έξοδο από την κρίση"
14 Ιαν
2015

Θερμότατη υποδοχή επιφύλαξαν την Τρίτη το βράδυ οι Καλλιθεάτες στον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της ΝΔ και υποψήφιο βουλευτή της Β' εκλογικής περιφέρειας Αθηνών, κ.Άδωνη Γεωργιάδη, σε αίθουσα κεντρικού εστιατόριου της πόλης.

Ο δημοφιλής πολιτικός έφτασε στο σημείο που τον περίμεναν πάρα πολλοί φίλοι και υποστηρικτές του στην Καλλιθέα, συνοδευόμενος από την σύζυγο του, κ. Ευγενία Μανωλίδου και στενούς του συνεργάτες, όπου τους υποδέχθηκε ένα εξέχων μέλος της Ιατρικής κοινότητας και της Καλλιθεάτικης κοινωνίας, ο Ιατρός, κ. Αθανάσιος Παπαρούπας. Μεταξύ των παρευρισκομένων εκπρόσωποι επαγγελματιών της περιοχής, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι της επιστημονικής κοινότητας της πόλης και αθλητικών φορέων.

Ρεπορτάζ: Μάνος Μεϊμαράκης
Φωτο: kallitheaonline.gr

Ο κ. Γεωργιάδης αφού χαιρέτισε όλους και έναν – έναν ξεχωριστά, στην ομιλία του ζήτησε από όλους να μην πιστέψουν ότι το αποτέλεσμα είναι αυτό που εμφανίζουν οι δημοσκοπήσεις, καθώς όπως είπε: " Η εικόνα που καλλιεργείται ότι οι εκλογές έχουν τελειώσει και είναι πρώτος ο Τσίπρας είναι παντελώς ψευδής" δίνοντας μάλιστα το παράδειγμα των εκλογών του 2012, όπου ενώ όλα έδειχναν ότι η ΝΔ χάνει τις εκλογές, μέσα σε τέσσερις ώρες από τα exit polls την ημέρα των εκλογών η διαφορά ανατράπηκε υπέρ της ΝΔ με τρεις ποσοστιαίες μονάδες.

 

 

 

Κάλεσε σε συστράτευση όλους προκειμένου να μην πάνε χαμένοι οριστικά οι κόποι των τελευταίων ετών, επισημαίνοντας ότι οι αναποφάσιστοι οι οποίοι αποτελούνται κατά 70% από πρώην ψηφοφόρους της ΝΔ πρέπει να στηρίξουν την εθνική προσπάθεια.

 "Είμαστε ένα βήμα πριν την έξοδο από την κρίση και έχουμε το καθήκον να κερδίσουμε αυτή τη μάχη" ανέφερε μεταξύ άλλων, υπογραμμίζοντας ότι ο κόσμος φοβάται τον ΣΥΡΙΖΑ, και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι από την προκήρυξη των εκλογών πάγωσε η αγορά, ρίχνοντας κατακόρυφα τον τζίρο γιατί οι πολίτες δεν ξοδεύουν φοβούμενοι οικονομική κατάρρευση. 

"Ο κόσμος μπορεί να λέει ότι θα ψηφίσει Συριζα στις δημοσκοπήσεις, αλλά φοβάται και δεν πηγαίνει να ψωνίσει και κρατάει τα λεφτά του γιατί δεν ξέρει τι θα γίνει αύριο" ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης.

Παρακολουθήστε αποσπάσματα από την ομιλία του υποψηφίου βουλευτή Β' Αθηνών, κ. Άδωνη Γεργιάδη στην Καλλιθέα 

Τελευταίες ειδήσεις