Στην τελική ευθεία 8 υποψήφιοι δήμαρχοι και 515 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι - Το πρόγραμμα των κεντρικών εμφανίσεων των αρχηγών

ekloges-2014

Στην τελική ευθεία για τις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαϊου βρίσκονται στην Καλλιθέα 8 υποψήφιοι δήμαρχοι και 515 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι. 

Τα επιτελεία εργάζονται πυρετωδώς προετοιμάζοντας λεπτομερώς τις τελευταίες κεντρικές ομιλίες των αρχηγών τους, καθώς από την εμφάνιση που θα κάνουν και τι θα πουν θα κριθεί σε σημαντικό ποσοστό η τελική εντύπωση που θα σχηματίσει το εκλογικό σώμα της πόλης.

Ρεπορτάζ: Μάνος Μεϊμαράκης fb 50px

Το kallitheaonline θα καλύψει με ανταποκρίσεις του τις κεντρικές εμφανίσεις και των 8 αρχηγών των συνδυασμών. 


Το πρόγραμμα των κεντρικών εμφανίσεων των υποψηφίων δημάρχων


Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική  εμφάνιση του υποψήφιο δήμαρχου, κ. Βασίλη Δημόπουλου την περασμένη Τετάρτη. 

Σήμερα, Δευτέρα πραγματοποιεί την κεντρική του προεκλογική ομιλία στις 20:00 στην πλατεία Δαβάκη ο υποψήφιος δήμαρχος, Κώστας Γρίβας, επικεφαλής του συνδυασμού ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Αύριο Τρίτη, ο υποψήφιος δήμαρχος, Λάζαρος Λασκαρίδης, επικεφαλής του συνδυασμού ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, δίνει το μεγάλο ραντεβού με τους Καλλιθεάτες για την κεντρική του ομιλία στην πλατεία Δαβάκη στις 19:30. 

Την Τετάρτη, ο υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας, Καθηγητής Ιατρικής, Τάκης Σκανδαλάκης, και επικεφαλής του συνδυασμού ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ πραγματοποιεί την κεντρική του ομιλία στον πεζόδρομο μπροστά από το εκλογικό του κέντρο στην πλατεία Δαβάκη στις 19:30.

Την Πέμπτη, ο υποψήφιος δήμαρχος, Βαγγέλης Παπαδάκης, επικεφαλή του συνδυασμού ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, πραγματοποιεί την κεντρική του προεκλογική συγκέντρωση-ομιλία στις 19:30 στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας και η υποψήφια δήμαρχος, Βάσω Μαργαρίτη, επικεφαλής του συνδυασμού ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ, πραγματοποιεί την κεντρική προεκλογική εμφάνιση στην πλατεία Δαβάκη στις 19:30.

Και τέλος, την Παρασκευή ο υποψήφιος δήμαρχος, Δημήτρης Κάρναβος, επικεφαλής του συνδυασμού Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΛΛΑΖΕΙ πραγματοποιεί την τελευταία του προεκλογική ομιλία στην πλατεία Δαβάκη και ώρα 19:30. 
Ο κύκλος των κεντρικών εμφανίσεων των 8 υποψηφίων δημάρχων κλείνει με την κεντρική εμφάνιση προ των εκλογών της Κυριακής με την ομιλία του υποψηφίου δημάρχου, Θοδωρή Ψαλιδόπουλου και επικεφαλής του συνδυασμού Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ στο πάρκο της Ιζόλα στις 20:00. 


Τελευταίες ειδήσεις