Ελεύθερος ο ληστής των mini market σε Καλλιθέα και Νέο Κόσμο - Δήλωσε χρήστης κοκαϊνης και αφέθηκε...

Ελεύθερος ο ληστής των mini market σε Καλλιθέα και Νέο Κόσμο - Δήλωσε χρήστης κοκαϊνης και αφέθηκε...
14 Απρ
2022

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών αναγκάσθηκαν να ταξιδέψουν μέχρι την Βόρειο Ελλάδα σε μια ταυτόχρονη επιχείρηση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να τον συλλάβουν και να εντοπίσουν τό όπλο του. Και όταν τον είδαν να κυκλοφορεί ελεύθερος έτριβαν τα μάτια τους.  

Του Μάνου Μεϊμαράκη

Τον άκουγαν από την πρώτη στιγμή που ταυτοποιήθηκε ότι αυτός ήταν ο 30χρονος καραφλός με το πιστόλι ο οποίος μπούκαρε σε mini markets Καλλιθέας και Νέου Κόσμου και απαιτούσε τις εισπράξεις με την απειλή όπλου.

Ο 30χρονος ταυτοποιήθηκε μετά τη συστηματική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, η δικογραφία διαβιβάστηκε ιεραρχικά στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών, στο Τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας Αθηνών του οποίου προϊσταται ο Αστυνόμος, Νίκος Σγούρος.

Στη συνέχεια με χειρουργική ακρίβεια οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών επιχείρησαν ταυτόχρονα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης όπου και συνελήφθη ο δράστης, αλλά και στη Νέα Σμύρνη όπου εντοπίστηκε το όπλο του, σε διαμέρισμα φίλης του.

Ωστόσο, όταν βρέθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης δεν κρίθηκε προφυλακιστέος, καθώς όπως ο ίδιος είπε στην απολογία του, ελάχιστες ημέρες πριν συλληφθεί εντάχθηκε σε κέντρο απεξάρτησης από την κοκαϊνη και αφέθηκε ελεύθερος.

Προφανώς στην επόμενη ληστεία θα ισχυρισθεί ότι βρισκόταν υπό την επήρρεια της κοκαϊνης και θα αφεθεί πάλι ελεύθερος, μέχρι να αφήσει στον τόπο κάποιον αθώο.

Έτσι προ ημερών, όταν αστυνομικοί της Ασφάλειας οι οποίοι βρίσκονταν σε περιπολία σε περιοχή της Αττικής, είδαν τον 30χρονο ληστή, έτριβαν τα μάτια τους προσπαθώντας να κατανοήσουν πως κυκλοφορεί ελεύθερος.

Τελευταίες ειδήσεις