Δύσκολες ώρες για τον Πατούλη - Μπλόκο από τους δημάρχους Καλλιθέας και Μοσχάτου-Ταύρου

Δύσκολες ώρες για τον Πατούλη - Μπλόκο από τους δημάρχους Καλλιθέας και Μοσχάτου-Ταύρου
02 Απρ
2021

Συναντήσεις με όλα τα πολιτικά κόμματα ξεκίνησαν οι δήμαρχοι Καλλιθέας και Μοσχάτου-Ταύρου. Οι δήμαρχοι ανησυχούν μετά την απόφαση της Περιφέρειας Αττικής να ανατρέψει το σχέδιο υλοποίησης των έργων στην παραλιακή ζώνη Καλλιθέας-Μοσχάτου. 

Προ ημερών, οι δήμαρχοι Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος και Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου θέλοντας να εκφράσουν τη μεγάλη ανησυχία τους πραγματοποίησαν σύσκεψη μέσω διαδικτύου με την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με συμμετέχοντες τους βουλευτές κ.κ. Ολγα Γεροβασίλη, Ιωάννη Μουζάλα, Ιωάννη Μπαλάφα, Αλέξανδρο Φλαμπουράρη, Θεανώ Φωτίου, Ραλλία Χρηστίδου και τον Διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θανάση Θεοχαρόπουλο.

Σήμερα 2/4/2021 οι δύο Δήμαρχοι και επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων των δύο δήμων (από πλευράς Καλλιθέας οι κ.κ. Αντωνακάκης, Λασκαρίδης, Μαργαρίτη και Ψαλιδόπουλος) είχαν κοινή διαδικτυακή συνάντηση με τον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας βουλευτή κ. Διονύση Χατζηδάκη.

 

Μέτωπο ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ - Όλοι εναντίον Πατούλη

Στις τηλεδιασκέψεις επισημάνθηκε από όλους η σπουδαιότητα του έργου το οποίο είναι εμβληματικό αλλά και κρίσιμο για την ποιότητα ζωής και την ανάπτυξη τόσο των Δήμων στους οποίους αφορά όσο και της ευρύτερης περιοχής. Εκφράσθηκε δε, η μεγάλη ανησυχία για την πορεία του, μετά την απόφαση της Περιφέρειας Αττικής να εκκινήσει νέα μελέτη για την εκτέλεση της Β΄ φάσης του έργου.

Τόσο από τη Νέα Δημοκρατία όσο και από τον ΣΥΡΙΖΑ υπήρξαν διαβεβαιώσεις για την υποστήριξη των αιτημάτων των δύο Δήμων όπως εκφράζονται και στο τελευταίο κοινό ψήφισμά τους.

Ο κύκλος συναντήσεων των δύο Δήμων συνεχίζεται τις επόμενες ημέρες με συναντήσεις με τις αντιπροσωπείες των κοινοβουλευτικών κομμάτων ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ, και Ελληνική Λύση αλλά και των περιφερειακών παρατάξεων με επικεφαλής τους πρώην Περιφερειάρχες Ρένα Δούρου και Γιάννη Σγουρό ενώ την Τετάρτη 7 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί κρίσιμη για τις επόμενες ενέργειες των δήμων συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη.

Τελευταίες ειδήσεις