Οργώνει τις γειτονιές των Νοτίων ο Κώστας Κυρανάκης (φωτο)

Οργώνει τις γειτονιές των Νοτίων ο Κώστας Κυρανάκης (φωτο)
24 Ιουν
2019

Τις περιοδείες και τις ανοιχτές συγκεντρώσεις συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στα Νότια της Β’ Αθηνών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, δύο εβδομάδες πριν τη διεξαγωγή των εθνικών εκλογών.

Ο 32χρονος πολιτικός το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε τον Άγιο Δημήτριο, σε συγκέντρωση όπου έδωσαν το “παρών” δεκάδες πολίτες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν μαζί του για τα θέματα της επικαιρότητας και το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία.

kyranakis periodeies ston notio tomea 002

kyranakis periodeies ston notio tomea 003

“Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη όσο το δυνατόν περισσότερων πολιτών. Επιμένουμε στο μεγάλο στόχο, να ενώσουμε όλους τους Έλληνες και να βάλουμε με σκληρή δουλειά την Πατρίδα μας σε μια νέα, πιο αισιόδοξη εποχή”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ημέρες ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε κλούβα των ΜΑΤ και το κέντρο της Πυροσβεστικής στον Υμηττό, ενώ παραβρέθηκε και σε σειρά συγκεντρώσεων σε περιοχές των Νοτίων.

kyranakis periodeies ston notio tomea 004

kyranakis periodeies ston notio tomea 005

Στις 10/6 ήταν παρών στον Ναυτικό Όμιλο Καλαμακίου, στις 13/6 πραγματοποίησε περιοδεία στην αγορά του Ζωγράφου, ενώ την Τρίτη 18/6 βρέθηκε στη Νέα Σμύρνη, την Καλλιθέα και τη Γλυφάδα.

Το πρωί της Τετάρτης 19/6 ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε την Αργυρούπολη και τον Άλιμο, και το βράδυ της Πέμπτης 20/6 μίλησε σε συγκέντρωση στο Παλαιό Φάληρο.

kyranakis periodeies ston notio tomea 006

kyranakis periodeies ston notio tomea 007

Επιπλέον, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης επισκέφθηκε το Δημοτικό Αναψυκτήριο Ηλιούπολης, όπου συνομίλησε με συνταξιούχους για τις λεπτομέρειες του προγράμματος που παρουσίασε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

“Θα δουλέψουμε σκληρά για να φτιάξουμε μαζί μια Ελλάδα οικονομικά ελεύθερη, ασφαλή και σύγχρονη, διεθνώς ισχυρή. Μια Ελλάδα που θα αξίζει να ζήσουν τα εγγόνια σας”, τόνισε.

kyranakis periodeies ston notio tomea 008

kyranakis periodeies ston notio tomea 009

Τελευταίες ειδήσεις