Ντιάνα:Το ατύχημα της στην Ημαθία & η ευθανασία - Πως την έσωσαν οι φίλοι της στην Καλλιθέα

Ντιάνα:Το ατύχημα της στην Ημαθία & η ευθανασία - Πως την έσωσαν οι φίλοι της στην Καλλιθέα
19 Μαρ
2019

Η Ντιάνα ζούσε στην Ημαθία τον Οκτώβριο όταν ένα είχε ένα ατύχημα εξαιτίας του οποίου δεν μπορεί πλέον να λειτουργήσει με τα πίσω πόδια. Ο οδηγός του αυτοκινήτου που την χτύπησε την εγκατέλειψε.

Τις πρώτες ώρες μετά το ατύχημα της, την περιέθαλψαν δύο φιλόζωοι της περιοχής φροντίζοντας την με φαγητό και νερό σε έναν ασφαλή χώρο για περίπου έναν μήνα και για να την λυτρώσουν από το μαρτύριο της, σκέφτονταν πολύ σοβαρά να την οδηγήσουν στην ευθανασία. Μάλιστα, είχαν ήδη πληρώσει τα έξοδα της ευθανασίας της

Για το ατύχημα της έμαθε η Εύα, μια νεαρή Καλλιθεάτισσα η οποία την παρέλαβε και την μετέφερε στην Καλλιθέα. Μαζί με τον φίλο της, την συνόδευσαν σε ειδικούς κτηνιάτρους για να αντιμετωπίσουν το κύριο ατύχημα της αλλά και τις επιπλοκές στην υγεία της από το ατύχημα αυτό, ενώ με την βοήθεια ειδικού προσάρμοσαν στο σώμα της Ντιάνας έναν μηχανισμό με τον οποίο μπορεί τουλάχιστον να απολαμβάνει την βόλτα της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ντιάνα παρά το σοβαρό ατύχημα της και ενώ έπαψαν να λειτουργούν τα πίσω άκρα της, η ουρά της δεν επηρεάσθηκε από το ατύχημα. Μπορεί λοιπόν να κουνά ουρά της δείχνοντας την ευχαρίστηση της σε δεκάδες φίλους της οι οποίοι καλύπτουν καθημερινά τις ανάγκες της.

Μάλισταη Ντιάνα, έχει και την δική της σελίδα στο facebook.

diana the dog 2

Τελευταίες ειδήσεις