Χρήστος Καπάταης: "Γιατρός για όλους σε όλη τη Νότια Αθήνα"

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα, Χρήστος Καπάταης Ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα, Χρήστος Καπάταης
13 Μαρ
2019

Ένα από τα πιο σύγχρονα δημόσια και συντονισμένα δίκτυα τοπικών μονάδων υγείας (ΤΟΜΥ) διαθέτει πλέον η Νότια Αθήνα.

Οι τοπικές μονάδες υγείας που ήδη λειτουργούν, είναι προϊόν της αποτελεσματικής συνεργασίας της κεντρικής κυβέρνησης, των δήμων και της Περιφέρειας Αττικής, στον ευαίσθητο τομέα της Υγείας.

Ειδικότερα, η Περιφέρεια Αττικής χρηματοδοτεί σήμερα 11 τοπικές μονάδες (ΤΟΜΥ) σε όλη την Αττική από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό πρόγραμμα της Αττικής.

Πιό συγκεκριμένα, στη Νότια Αθήνα λειτουργούν 2 τοπικές μονάδες (ΤΟΜΥ) στο Δήμο Αγίου Δημητρίου και 1 στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου. Ενώ, Τοπική Μονάδα Υγείας προβλέπεται να λειτουργήσει και στην Καλλιθέα.

kapatahs tomy 002

Καπάταης: Ενισχύουμε με νέο υπερσύγχρονο εξοπλισμό όλα τα νοσοκομεία της Αττικής
Ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα, Χρήστος Καπάταης σημείωσε σχετικά:
«Στη Νότια Αθήνα σύντομα θα λειτουργήσουν άλλες 3 δημόσιες τοπικές μονάδες υγείας (ΤΟΜΥ). Συνεχίζουμε τη δράση μας στον τομέα της Υγείας, με μικρές και μεγάλες πρωτοβουλίες για τον πολίτη και την παροχή δημόσιων υπηρεσιών υγείας για όλους. Άλλωστε, είναι η μοναδική Περιφέρεια στη χώρα, που μέσω συνεργασίας με το Υπουργείο Υγείας ολοκλήρωσε διαγωνισμό ύψους 34 εκατομμυρίων ευρώ, για την ενίσχυση των νοσοκομείων της Αττικής, με νέο υπερσύγχρονο εξοπλισμό».

kapatahs tomy 004

kapatahs tomy 001

kapatahs tomy 003

Τελευταίες ειδήσεις