Νέο κρούσμα - Εξακρίβωση στοιχείων από κουκουλοφόρους σε αστυνομικό στην Καλλιθέα

Νέο κρούσμα - Εξακρίβωση στοιχείων από κουκουλοφόρους σε αστυνομικό στην Καλλιθέα
15 Νοε
2018

Νέο κρούσμα εξακρίβωσης στοιχείων σε αστυνομικό από άτομα του γνωστού χώρου σε αστυνομικό έλαβε χώρα την Τρίτη το βράδυ στην Καλλιθέα.

Ήταν λίγο μετά τις 7μισυ το απόγευμα της Τρίτης όταν, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ομάδα περίπου 50 ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου με κουκούλες και ξύλα στα χέρια κινούνταν επί της οδού Δαβάκη με κατεύθυνση στην Νέα Σμύρνη.

Στην υπόγεια διάβαση της οδού Δαβάκη στα όρια Καλλιθέας με την Νέα Σμύρνη και σε ελάχιστη απόσταση από το Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Σμύρνης επιχείρησαν να ελέγξουν έναν αστυνομικό εκτός υπηρεσίας ο οποίος κινούνταν στην περιοχή. Τον καταδίωξαν για αρκετή απόσταση, όμως κατάφερε να χαθεί από το οπτικό τους πεδίο και τράπηκε σε φυγή.

Στη συνέχεια τα άτομα παρέμειναν για αρκετή ώρα στην πλατεία Χρυσοστόμου Σμύρνης στην συμβολή με την οδό Πλαστήρα διενεργώντας ελέγχους σε διερχόμενους πολίτες με σκοπό να εντοπίσουν αστυνομικούς με πολιτικά.

Για το συμβάν δεν διατάχθηκε απολύτως καμία ενέργεια από τις εμφανείς αστυνομικές δυνάμεις που μετέβησαν στην περιοχή και παρακολουθούσαν από απόσταση την δραστηριότητα των ατόμων.

Για το περιστατικό διενεργεί έρευνα η Κρατική Ασφάλεια.

Μάνος Μεϊμαράκης

 

Τελευταίες ειδήσεις