Τραγωδία στην Καλλιθέα - 17χρονη αποχαιρέτισε τις φίλες της και βούτηξε στο κενό

Τραγωδία στην Καλλιθέα - 17χρονη αποχαιρέτισε τις φίλες της και βούτηξε στο κενό
21 Σεπ
2018

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία στην Kαλλιθέα με τον θάνατο της 17χρονης μαθήτριας του 6ου Λυκείου, ενώ βαριά είναι η ατμόσφαιρα στην σχολική κοινότητα της πόλης.

Μια ημέρα πριν τον θάνατο της αγκάλιασε και χαιρέτησε όλες τις φίλες της στο σχολείο. Μετά από μερικές ώρες η είδηση του θανάτου της έπεσε σαν βόμβα στην κοινωνία της πόλης.

Οι συμμαθητές της στο 6ο Λύκειο Καλλιθέας είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Μιλούν για ένα πολύ ευγενικό παιδί, έναν «άγγελο» που αντιμετώπιζε με δύναμη και στωικότητα προβλήματα που αντιμετώπιζε, ενώ συχνά-πυκνά απομακρυνόταν από τις παρέες της. Μυστήριο παραμένει τι την ανάγκασε να "σπάσει"...

Το απόγευμα της Τετάρτης η 17χρονη είχε επισκεφθεί την θεία της και την γιαγιά της στην Γλυφάδα. Η πτώση της από την ταράτσα της πολυκατοικίας στην Γλυφάδα είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί συντριπτικά κατάγματα και να αφήσει την τελευταία της πνοή μετά από λίγο.

vict-01Η 17χρονη σε αναμνηστική φωτογραφία με την μητέρα της

Απαρηγόρητη η οικογένεια της 17χρονης δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη, ενώ οι αστυνομικές έρευνες στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση, αναζητώντας τα αίτια που οδήγησαν την 17χρονη Β.Σ. στο απονενοημένο διάβημα. 

Τραγική φιγούρα η μητέρα της 17χρονης η οποία μέσα στον ασύλληπτο πόνο της για τον χαμό του παιδιού της πρέπει να βρει λόγια να εξηγήσει στα τρία μικρότερα αδέρφια γιατί η μεγαλύτερη αδερφή τους δεν θα ξαναφανεί στο σπίτι...

Μάνος Μεϊμαράκης

 

 

Τελευταίες ειδήσεις