Η επίσημη θέση της ΕΤΑΔ για την παραλία - Αποκλειστικά στο kallitheaonline ο νομικός εκπρόσωπος - Αρχίζει το μεγάλο ξεκαθάρισμα

Η επίσημη θέση της ΕΤΑΔ για την παραλία - Αποκλειστικά στο kallitheaonline ο νομικός εκπρόσωπος - Αρχίζει το μεγάλο ξεκαθάρισμα
28 Μαϊ
2015

Αρχίζει να ξεκαθαρίζει μια και καλή το θολό τοπίο γύρω από την υπόθεση της παραλίας της Καλλιθέας. Το kallitheaonline μεταδίδει σήμερα την επίσημη θέση της Εταιρίας Ακινήτων του Δημοσίου. Στην συνεντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά ο Νομικός Σύμβουλος της ΕΤΑΔ, κ. Παναγιώτης Παππάς δεν αφήνει κανένα περιθώριο για παρερμηνείες. 

Είναι η πρώτη φορά που εκπρόσωπος της Εταιρίας μιλά σε ΜΜΕ για την υπόθεση. 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η θέση της ΕΤΑΔ έχει βρει ήδη προκαταβολικά σύμφωνη την πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων Καλλιθέας, όλων σχεδόν των παρατάξεων. 

Ρεπορτάζ - Συνέντευξη: Μάνος Μεϊμαράκης

Η θέση αυτή είναι ότι ο δήμος Καλλιθέας έχει παραλάβει από το 2009 με την σύμβαση παραχώρησης και την ναυταθλητική μαρίνα και τις κτιριακές εγκαταστάσεις στο παραλιακό μέτωπο της πόλης. Η ΕΤΑΔ χαρακτηρίζει μάλιστα την παραλάβή και χρήση των εγκαταστάσεων από τον δήμο Καλλιθέας ως πραγματικό γεγονός το οποίο δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.

Σε ότι αφορά το αν είναι απαραίτητο το πολυσυζητημένο πρωτόκολλο παράδοσης-παραλαβής, η ΕΤΑΔ δια του εκπροσώπου της, Νομικού Συμβούλου, κ. Παναγιώτη Παππά, επισήμως δηλώνει ότι η υπογραφή του πρωτόκολλου παράδοσης-παραλαβής αφορά και μόνο την κατάσταση των παραχωρούμενων εγκαταστάσεων, δηλαδή με την υπογραφή ενός τέτοιου πρωτοκόλλου δύο πλευρές συμφωνούν αμοιβαίως ότι το παραχωρούμενο είδος είναι σε καλή κατάσταση όταν αυτό παραχωρείται.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι ποτέ ο δήμος Καλλιθέας δεν έθεσε θέμα μερικής ή ολικής μη λειτουργικότητας ή ακαταλληλότητας των εγκαταστάσεων αυτών.

Τώρα, σε ότι αφορά την οφειλή που έχει καταλογίσει η Εταιρία Ακινήτων του Δημοσίου στον δήμο Καλλιθέας από τις καταναλώσεις ηλεκτρικού ρεύματος και ύδατος, ο κ. Παππας ξεκαθαρίζει ότι αυτή η οφειλή αφορά πράγματι τις καταναλώσεις που έγιναν από το 2009 στις παραχωρούμενες προς τον δήμο Καλλιθέας εγκαταστάσεις, κυρίως δε στη μαρίνα.

Ακούστε στην συνέντευξη που ακολουθεί τον κ. Παναγιώτη Παππά, Δικηγόρο της ΕΤΑΔ, όπως και τι αναφέρει για την επικείμενη συνάντηση του δημάρχου Καλλιθέας, κ. Δημήτρη Κάρναβου με την διοίκηση της ΕΤΑΔ. Μη χάσετε στο kallitheaonline

Κεραυνοί στο δημοτικό συμβούλιο Καλλιθέας για την υπόθεση της μαρίνας - 
Σκληρές δηλώσεις και βαριά υπονοούμενα από όλες σχεδόν τις δημοτικές παρατάξεις
Ηχητικά αποσπάσματα δηλώσεων δημοτικών συμβούλων και αρχηγών παρατάξεων

Τελευταίες ειδήσεις